‘ERKEN SEÇİM İÇİN GÜÇLÜYÜZ’
Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı İl Divan Toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Milli Görüş’ün yeniden Meclis’te temsil edildiğini belirterek, “Sayımız 4 ama grubu bulunan bir parti kadar sesimiz Meclis’te çıkıyor” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili ve Dış İlişkiler Başkanı Doğan Bekin, Ortadoğu’da yaşananlara dikkat çekerek, Erbakan Hoca’nın Ortadoğu politikalarına bakıldığında haklılığının ortaya çıktığı belirtti. Erbakan Hoca’nın geçmişte ortaya koyduğu görüşlerin günümüzde ne yazık ki bir bir hayata geçirildiğine tanık olunduğunu söyleyen Bekin, Biz, Müslüman’lar olarak Orta Doğu’da 1400 yıldır hep toleranslı davrandık. Biz, hiçbir dine karşı değiliz biz, Siyonizme karşıyız.
‘İSRAİL YAYILMACI POLİTİKASINI SÜRDÜRÜYOR’
Suriye’de yapılanlar hayra alamet değil. İsrail yayılmacı amacına ulaşmaya çalışıyor. Bunu kabullenmiş gibi görünüyoruz. İsrail’in nüfusu ne kadar ki Ortadoğu’ya hatta Kayseri ve Konya’ya kadar girsin diyor bazıları.
Unuttukları bir şey var; 1880 de kurdukları ziraat okuluna Avrupa’dan getirdikleri siyonistleri yetiştirdiler ve adım adım Kudüs’e kadar işgal ettiler ve 1948’de İsrail Devletini kurdular. Şu anda Filistinliler açık cezaevi gibi tecrit altındalar. Bir an önce işbirlikçileri ülkeden uzaklaştırmamız lazım. Eğer bunu gerçekleştiremezsek Türkiye kaybedecek, hepimiz kaybedeceğiz” diye konuştu.
‘MİLLİ GÖRÜŞÜ HER YERDE ANLATIYORUM’
12 Yaşımdan beri Erbakan Hoca’nın en yakınında olan biri olarak Milli Görüş uğruna politika yaptığını söyleyen Bekin, “Uzun yıllar dış ilişkileri yürütüyorum ve gittiğim her yerde Milli Görüşü ifade ediyorum. Bize karşı olan olumsuz bakışları da olumluya çevirmek için var gücümle çabalıyorum.. Milli görüş Meclis’te temsil ediliyor. 104 basın toplantısı yaptım T.B.M.M’de ve ilk toplantımı da Filistin İnsan Hakları Savunucusu bir kardeşimi yanıma alarak birlikte yaptım. Onlar da diyorlar ki Allah’a çok şükür Milli Görüş yeniden Meclis’te temsil ediliyor. Sayımız 4 ama grubu bulunan bir parti kadar sesimiz Meclis’te çıkıyor” ifadelerini kullandı.
‘ERKEN SEÇİM OLABİLİR’
Erken seçime işaret eden Bekin, “Erken seçim ile karşı karşıya kalabiliriz. Güç elimizde. onlar bizim için her alanda ışıkları söndürebilirler ama ay ışığını söndüremezler. Sizden tek ricamız İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız etrafında kenetlenin. Sizleri tefrikaya zorlayacak çok kişi olacaktır. Çünkü bu başarıyı hazmedemeyen iktidar ve diğer partiler, sizi güçsüz kılmak için iç cepheyi yarmaya çalışırlar. Buna karşı uyanık olalım, birbirimizi zayıflatmak için uğraşmadan saflarımızı daha sıkı ve daha güçlü bir hale getirip başarıya odaklanalım” dedi./ELÇİN YILDIRAL
Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.