AMERİKA VE TALİBAN
Evet Amerikan 20 yıldır Afganistan da ne yaptı Afganistan’ı koruyor görünüyordu Taliban’a ciddi bir şekilde dokundu mu hayır. Yirmi yıllık süre içinde Tali ban gücüne güç kattı tabi ki Afganistan da Türk askeride var halende var Türk askeri kendisine düşün görevi fazlasıyla yerine getiriyor.
Amerika’nın yeni lideri biden başkan olmadan önce ne demişi ti ben başkan olunca Türkiye deki parti liderleriyle iş birliği yapıp Erdoğan ı devireceğiz ve başkan oldu sıra geldi Erdoğan la uğraşmaya.
Afganistan bidenin umurunda değil neden Afganistan’dan askerini geri çekti nedeni Taliban’a yürü dedi. Taliban Afganistan’ın tamamını ele geçirmek üzeredir bu durumda Afgan halkının bir bölümü mülteci olarak Türkiye ye gitsin Türkiye deki muhalefet partililere malzeme olsun muhalefet Millete bakın Erdoğan size değil yabancılara bakıyor diyerek Erdoğan ı kötülemeye başlayacaklar. Zaten muhalefet partilerin her hangi bir eserleri yok iftira ve yalandan başka.
Bidenin hedefi mültecilerle beraber Türkiye ye teröristleri göndermek. Geçmişte Amerika ne yapmıştı? IŞİD yani DAEŞ isimli terör örgütünü Irak’a yerleştirdi. Birkaç gün içinde Kerkük, Musul ve Suriye’nin bir bölümünü işgal ettiler. Bunun da tek nedeni Türkiye’yi parçalamak, ayrıca PKK DAEŞ ile savaşıyor bahanesiyle PKK’ya binlerce tır silah yardımı yaptı. İşte sinsi Amerika’nın sinsi planları.
Ey Türk milleti ve Türk gençliği. Erdoğan ne yaptı? Suriye ile olan sınırımızı güvenli hale getirdi. Suriye ve İran ile olan sınırımızı boydan boya beton duvarla kapattı. Savunma sanayimizin yapmış olduğu İHA’lar ve SİHA’lar dünyanın gözünü korkuttu. Artık dışardan silah almıyoruz, dışarıya silah satıyoruz. Tabii ki Amerika ve Avrupa ülkeleri Erdoğan’ı sevmezler. Arap halkına diyeceğim yok. Ancak sahabe soyundan değil, Ebu Cehil’in soyundan olan Arap liderleri de Erdoğan’ı sevmiyorlar. Düşman düşmanlığını yapıyor. Peki bizler ne yapıyoruz? Uyu, uyu, yat, uyu. Yıllar önceki ilkokul kitaplarını daha unutmamışız.
Türk milleti ve Türk gençliği, şu an zor bir dönemeçteyiz. Milletçe çalışmamız lazım. Sayın cumhurbaşkanımız milletvekillerine “Meydanlara inin, milletle görüşün” demişti. Tekirdağ’da birkaç arkadaşa Ak Parti’nin milletvekillerinden konuşmalar yapan var mı diye sordum, hayır dediler. Mustafa Yel’in kaza geçirdiğini söylediler. Ben de kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Durumunun iyi olduğunu söylediler.
Ak Parti’nin bütün il, ilçe gençlik kolları ve üyelerine sesleniyorum. Allah aşkına, Allah korusun Ak Parti seçimleri kaybederse ne olur biliyor musunuz? Şer cephesi iktidar olursa yapacakları ilk iş genel af ilan edip bütün teröristleri dışarı salmak olacaktır. Sonrasını, başınıza gelecekleri sizler düşünün. Ayrıca Ak Parti’nin bütün milletvekillerine sesleniyorum. Bu vahim olayları ne kadar umursuyorsunuz? Eğer ki umursamıyorsanız süs eşyası gibi vitrinlerinizden çıkmayın. Kaprislerinizle avunup durun. Türkiye’nin ve Ak Parti’nin yükü sayın cumhurbaşkanımızın omuzlarındadır. Herhalde bunun da farkında değilsiniz.
On beş temmuz şehitleri ayan olsun sizlere
Gazilerle vatan için kurban olmaya varız
Kimisi derdi maişet kimisi mevki makam
Devri devran olacaklar hesabını sorarız
Yedi düvelle savaşan ecdadın torunuyuz
Geçmişte sizler vardınız şimdi de bizler varız
Sinemde vatan sevgisi inliyor avaz avaz
Vatanıma göz dikenin gözlerini oyarız
İftirayla yalanlarla çırpınır şer cephesi
Bizim vekil ağaların neden çıkmıyor sesi
Unutmayın bu dünyanın bir de vardır ötesi
Selim der olup biteni köşemize yazarız
Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.