SAADET PARTİSİ GELENEKSEL KARDEŞLİK BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİ
Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı geleneksel hale getirdiği “Kardeşlik Buluşması”nı gerçekleştirdi.
Velimeşe mesire alanında gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için oyun parkı kuruldu ve çeşitli yarışmalar yapıldı.
Sabah erken saatte başlayan etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti eda edilerek şehitlerimiz, Gazze, Doğutürkistan için dualar edildi.
Programa katılan Saadet Partisi TBMM Grup Başkanvekili Av.Bülent Kaya alandaki teşkilat mensuplarına hitap etti. “Biz büyük bir aileyiz” diyen Kaya konuşmasına şöyle devam etti.
İlk günkü heyecanımızla, teşkilatlı, disiplinli, planlı bir şekilde kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Ana kademe, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, gazetemiz, televizyonumuz ile ülkemize ve dünyaya barış huzur adalet getirecek bir sistemin inşası için mücadelemize devam ediyoruz. Simdi hamdolsun mecliste grubumuz var. Komisyonlarda halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dile getirebiliyoruz. Görüyorsunuz, soru önergelerimiz, kürsü konuşmalarımız ile sürekli teyakkuzdayız.
Bakınız Gazze’de yaşanan soykırıma dünya halkları tepki gösterirken maalesef liderler ve makam sahipleri kınamayla zaman geçiriyor. Siyonist İsrai’lin güçten anladığını ne zaman idrak edecekler? Rabbim Kıbrıs’taki zulmü bitiren iradeyi gösteren Rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız gibi, Gazze Filistin zulmünü sona erdirmeyi de biz talebelerine nasip etsin.
Hepimizin malumu, 30 Haziranda Saadet Partimizin Büyük Kongresi var. Bilge Başkanımız Temel Karamollağlu genel başkanlık görevini devredecek. Bu bir bayrak yarışı. Gördüğünüz ve bildiğiniz gibi geniş katılımlı istişareler gerçekleştiriliyor. En liyakatli bir seçim yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yeni genel başkanımızla yurt çapında geniş bir çalışma yapacağız. Bu güzel etkinlik için il başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ederim.
Programda 31 mart seçimlerinde belediye başkan adayı olarak Saadet Partisini temsil edenlere plaket verildi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı./AYŞE KEŞKEK
Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.