Dolar 35,4275
Euro 36,6255
Altın 3.095,04
BİST 9.866,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 8°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
8°C
Parçalı Bulutlu
Cum 9°C
Cts 10°C
Paz 9°C
Pts 10°C

TEKİRDAĞSPOR’DA AYHAN ATAKAN DÖNEMİ

TEKİRDAĞSPOR’DA AYHAN ATAKAN DÖNEMİ
17 Aralık 2024 10:55 | Son Güncellenme: 18 Aralık 2024 10:02

Tekirdağspor’un Olağanüstü Genel Kurulu, Tekirdağ Ticaret Odası’nda gerçekleşti. Genel Kurul’da tek listeyle seçime giren Ayhan Atakan Tekirdağspor Başkanlığı’nı Ekrem Daşdan’dan devir alarak, yeni başkan oldu. Başkan Atakan ilk mesajını verdi: “Herkes diyor ki, bir başarı olsun.  Bir sürü Anadolu takımları var iyi yerlerde olan Tekirdağsğor niye yok? Bunu kimse sormuyor.  Eğer Tekirdağlıysanız elinizi taşın altına koyun!”

Olağanüstü Genel Kurula, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, MHP Tekirdağ İl Başkanı Yakup Gazi Tantan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay katıldı. Genel Kurulda, Tekirdağspor’un yalnız bırakılmasına sitem edilerek, başarı isteniyorsa herkes elini taşın altına koyacak mesajı verildi.

AYGUN: 20 BİN KİŞİLİK STADYUM SÖZÜ UNUTULDU

Genel Kurulda konuşma yapan  CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağspor’un içler acısı haline üzüldüğünü belirterek, birinci ligde –süper ligde oynaması gereken takımın amatör ligde oynadığını söyledi. Yeni yönetimle birlikte yeni bir başlangıç umduklarını ifade eden Aygun,  “Tekirdağsporumuzu hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz. Burada siyaset yapmak istemiyorum ama üzüldüğüm bir konuyu yine paylaşacağım sizlerle. Tekirdağ’ımıza söz verilen 20 bin kişilik stadyum hala yapılmadı. Maalesef 2014-2015’ten bu yana Cumhuriyet Meydanı’nda verilen sözler hala orada kaldı. Stadyumla beraber Tekirdağsporumuzu üst liglerde görmeyi diliyoruz” dedi.

NALLAR:  ‘HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ’

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar da, geçmiş dönemde Tekirdağspor’da futbolcu olduğunu ve daha sonra Başkanlığını yaptığını anımsatarak, Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan’a ve bir önceki Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür etti.  57 yıldır bu kulübe yapılmayan tesisi Ekrem Başkan ile Cüneyt Yüksel kazandırdı. Biz de Belediye Başkanı olarak Tekirdağspor için üstümüze düşen görevi yapacağız. Emek çok ama maalesef çok fazla destek görmüyor  kulüp başkanları. Bir bakıyorsun yöneticiler ve kulüp başkanları yalnız kalıyorlar. Ama Tekirdağspor’un çok ciddi desteğe ihtiyacı var. Geçmiş dönemde mücadele ettiklerimiz süper ligde top koşturuyorlar biz hala BAL liginde mücadele ediyoruz.

İnşallah tribünlerde eskiden olduğu gibi o ruh yerini aldığı zaman iyi de transferlerle Tekirdağspor iyi yerlere gelecektir. Ben belediye başkanı olarak Süleymanpaşalıların da gücünü arkamızda hissederek Tekirdağspor’a her zaman destek vereceğiz.  Tekirdağspora birkaç gelir de sağlayarak kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacağız” diye konuştu.

GÜNAY: ‘İNANCIM TAM’

Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay ise, genel kurulda başarıları konuşmak isterdik diye sözlerine başladı. Kaybedilmiş konularla değil de bundan sonraki gelecekle alakalı bir bakış açısı oluşturmanın daha doğru olacağını düşündüğünü belirten Günay şöyle devam etti: “Birbirinden kıymetli insanlar var, milletvekillerimiz belediye başkanlarımız, toplum içerisinde kıymetli iş insanlarımız var.  Bu birliktelikle Tekirdağsporu tekrar yukarıya doğru çıkarılacağına inancım tam. TSO olarak biz de üzerimize düşeni yerine getirmeye gayret göstereceğiz.”

DAŞDAN: ‘TEKİRDAĞSPOR’UN YERİ BİRİNCİ LİGDİR’

Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan da, görevde bulunduğu üç yıl boyunca, yönetimle beraber Tekirdağspor için ellerinden  geleni yaptıklarını söyledi.  Daşdan: “İyi veya kötü buralara kadar getirdik. Ama şunu belirtmek istiyorum; Ben başkan isem, biz yönetimdeysek önce herkes taşın altına elini koyacak düşüncesiyle hareket ettik.  Yapabileceğimizi insanlara gösterip daha sonrasında kurumlardan vatandaşlardan destek isteyeceğiz dedik.  Biz bugüne kadar hiç kimseden maddi destek almadan üç yıldır Tekirdağsporu buraya kadar getirdik. Yönetime geldiğimde basın açıklamasında şunu söyledim, bu gönül işidir dedim. Yeri geldi çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını da harcadık. Tekirdağsporumuza helali hoş olsun. Bundan sonra Bayrağı Ayhan Başkan devir alacak. Ayhan başkana ve yönetimine başarılar diliyorum. Tekirdağsporun yeri birinci lig. Sadece yöneticilerle olacak bir başarı da değil. Milletvekillerimiz, belediyelerimiz, iş insanlarımız taşın altına elini koyacak” şeklinde konuştu.

ATAKAN: ‘TEKİRDAĞSPOR’A KİMSE SAHİP ÇIKMAMIŞ’

Son olarak Tekirdağsspor’un yeni Başkanı Atakan söz aldı. Başkan Atakan, Tekirdağspor’a kimsenin sahipçıkmadığını ya da çıkmak istemediğini söyledi.  “Ama herkes diyor ki, bir başarı olsun Tekirdağspor bir yerlerde olsun. 3-4 gündür bir süreç yaşıyoruz, insanlar niye girdiniz? diye soruyor. Tekirdağspor ile alakası olmayan insanlar söylüyor bunu. İyi olursanız çok iyisiniz, kötü olursanız çok kötüsünüz. Tekirdağsporu biz iyi yere getireceğiz diye taahhüt etmiyorum. Ligde tutmaya çalışacağız. Önümüzdeki sezon iyi bir şeyler yapmaya çalışırız ama birlikte olur, birbirini karalayarak arkalarından konuşarak olmaz. Bir sürü Anadolu takımları var iyi yerlerde olan Tekirdağsğor niye yok? Bunu kimse sormuyor. Eğer Tekirdağlıysanız elinizi taşın altına koyun” diye konuştu.ELÇİN YILDIRAL



Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Haberler