YENİDEN REFAH PARTİSİ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI: DAVAMIZ KUTLU DAVADIR!
Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Divan Toplantısı partilerin coşkusuyla gerçekleşti. “İman, Azim ve Aşkla” şiarıyla yapılan İl Divan toplantısında Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Tuncay Çakır, “Gücümüzü halkımızın inancından, davamızın haklılığından ve kazandığımız zaferlerden alıyoruz” diyerek, “Bizim yolumuz hak yol. Davamız kutlu davadır” mesajını verdi.
Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Tekirdağ Ticaret Odasındaki İl Divan toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve ilçe başkanları ve teşkilatları katıldı.
Divan toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Tuncay Çakır, partiden ayrılan üyelere ilişkin, bazı şahısların aramızdan ayrılması partimiz içinde huzursuzluk değil, saflarımızın daha da güçlendiğini gösteriyor” şeklinde değerlendirdi.
Çakır, son günlerde basında yer alan Yeniden Refah Partisi’nden DEVA Partisi’ne 300 üye geçti yönündeki haberlere değinerek, “karalama ve itibarsızlaştırma politikalarının devreye alındığını üzülerek görmekteyiz” dedi.
‘BİZLERİ HAZMEDEMEYEN ÇEVRELER…’
“Bu girişimlerin altında yatan asıl nedenin milli görüş davasının sarsılmaz bağlılığımız dik duruşumuz ve sadık güçlü varlığımızdır” diyen Çakır şunları söyledi: “Bizleri hazmedemeyen çevreler, halkımıza Yeniden Refah partisine olan güvenini teveccühünü gölgelemek adına bu tür asılsız haberleri servis etmektedirler. Bugün teşkilatlarımız tam anlamıyla aktif sahada ve halkımıza hizmet yolunda durmaksızın çalışmaktadır. Bu tür mesnetsiz iddialara ve itibarsızlaştırma girişimlerine karşı en büyük cevabımız davamıza olan inancımız ve sahadaki çalışmalarımızdır. Koltuk sevdasına kapılıp asli görevini unutup ve teşkilat ruhunu anlayamayan bazı şahısların ayrılması partimizin içinde huzursuzluk olduğu değil saflarımızın daha da güçlendiğinin göstergesidir. Biz milli görüş zihniyetinden asla taviz vermeyen bir hareketiz. Ve bu konuda sadece Allah’a güvenerek ilerliyoruz. Halkımızdan ricamız bu tür manipülatif ve maksatlı haberlere itibar etmemeleridir.
‘PARTİMİZ MİLLİ GÖRÜŞ RUHU İLE DAHA KUTLU OLACAKTIR’
Bizler halkımızla sahada iç içe çalışmaya, üretmeye ve davamız için ter dökmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin yarınları Yeniden Refah Partimizin milli görüş ruhu ile daha kutlu olacaktır. Sonuç olarak gücümüzü halkımızın inancından, davamızın haklılığından ve kazandığımız zaferlerden alıyoruz. Bizi yıpratmaya çalışanlar, yalnızca kendi acziyetlerini ve çaresizliklerini ortaya koymaktadırlar. Bizim yolumuz hak yol. Davamız kutlu davadır.” /ELÇİN YILDIRAL
Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.