Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Kırklareli TSO’da, AB Hibe Destekli “Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları” için başvurular başladı

Kırklareli TSO’da, AB Hibe Destekli “Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları” için başvurular başladı
27 Eylül 2021 12:53
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (KTSO) yapılan açıklamada; “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye-5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları” için başvuruların başladığı belirtilerek şunlar kaydedildi:
“AB Hibe Desteği kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) MEYBEM iş birliği ile Odamızda gerçekleşecek olan “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları” için başvurular 07 Ekim 2021 tarihine kadar aşağıdaki belgelerle birlikte
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası – Cumhuriyet Mahallesi 32. Sokak No: 2A, A Blok Zemin Kat No: 38 Merkez/Kırklareli adresine yapılabilecek.
Sınav ücretleri AB Hibe Desteği İle Geri Ödenecek olup sınava girecek olan adaylar önce
sınav harçlarını yatıracak ve başarılı olanların ücretlerinin tamamı MYK tarafından banka hesaplarına iade edilecek. Başarılı olan adaylar 2021 yılı için sadece belge ücreti olan 200 TL belge ücretini karşılayacaklar.
Sınava girmek isteyen adaylar, doğrudan hibe programından 1 kez faydalanabilecek, adayların ödedikleri sınav ücreti ile 3 kez sınava girme hakkı bulunuyor.
* Sınav Başvuru İçin Gerekli Evraklar:
1) Başvuru Formu (ilgili dosyalar altında yer almaktadır.)
– Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 Elektronik Başvuru Formu.
– Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye-5 Elektronik Başvuru Formu.
2) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3) Fotoğraf (2 adet)
4) Islak İmzalı Başvuru Formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Fotoğraf (2 adet) ve Ödeme Dekontu Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edilecektir.
* Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu (Sınav ücretlerinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda belirtilmiştir):
Banka: İşbankası Akay Şubesi
Hesap Adı: TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş.
IBAN: TR49 0006 4000 0014 2011 1806 84 nolu” hesaba yatırılması ve dekontların Ticaret ve Sanayi Odasına iletilmesi gerekmektedir.
Dekont Açıklamasına; İsim Soyisim, TC No, Yeterlilik Adı, Yazılması Gerekmektedir.
Evrakların teslim edileceği adres: Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası-Cumhuriyet Mah, 32. Sk. No: 2A, A Blok Zemin Kat No:38, Merkez/Kırklareli
* Sınav ve Belgelendirme Ücret Detayları:
– Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye-5 Sınav Ücreti KDV dâhil 600 TL’dir.
– Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye-5 Sınav Ücreti KDV dâhil 800 TL’dir.
Başvurularla ilgili ayrıntılı bilgilere; https://kirklarelitso.org.tr/2021/09/27/ab-hibe-destekli-motorlu-kara-tasitlari-alim-satim-sorumlusu-seviye-5-ve-sorumlu-emlak-danismani-seviye-5-mesleki-yeterlilik-belgesi-sinavlarina-basvurular-basladi/ linkinden ulaşılabilir.”