Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

TEKİRDAĞ İŞKUR,KAMPÜSTE ÖĞRENCİLERE HİZMET VERİYOR

TEKİRDAĞ İŞKUR,KAMPÜSTE ÖĞRENCİLERE  HİZMET VERİYOR
23 Eylül 2022 11:23
A+
A-

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu yetkilileri ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yetkilileri İŞKUR Kampüste faaliyetlerini planlamak için, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal YaşamMerkezinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Yapılan toplantıda, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında, İŞKUR Kampüste görev yapacak olan iş ve meslek danışmanları ile Kariyer Merkezi görevlileri tarafından öğrencilere verilecek hizmetler ele alınarak, yapılacak  işbirliği hakkında yol haritası belirlendi. Toplantıya Tekirdağ İŞKUR Şube Müdürü Adem PUSAOĞLU, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Şube Müdürü Doğan DEMİR, Şef Sergün GEREKLİ, İŞKUR Meslek Danışmanı Serpil YÜCEL, İŞKUR İş Kulübü Lider Özge ŞİMŞEK ve NKÜ Kariyer Merkezinde görevli Kariyer Danışmanı Kemal SERBES katılım sağladı.

Toplantıda iki kurum arasında yapılan protokoller çerçevesinde, İŞKUR Kampüste faaliyetleri kapsamında, haftanın belirli günlerinde öğrencilerin yoğunlaştırılmış iş ve meslek danışmanlığı hizmeti olan İş Kulübüne alınması, çalışmak isteyen öğrencilerin kendilerine uygun açık işlere yönlendirilmesi, öğrenci stajlarında işbirliğinin arttırılması yönünde kararlar alındı.

İŞKUR KAMPÜSTE SİZİ NELER BEKLİYOR?

İŞKUR Kampüste sizlerle çalışmak için dilinizden de derdinizden de anlayan İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları var. Üniversite yerleşkesinde bulunan İŞKUR Kampüste noktasında İŞKUR’un bütün hizmetlerine ilişkin bilgi alabilir; deneyim kazanırken gelir elde etmek de istiyorsanız kendinize uygun açık iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Mezuniyetiniz sonrası İşgücü piyasasına daha emin adımlarla girebilmeniz için bireysel danışmanlık hizmetleri ile İŞKUR İş Kulübü Lideri size destek oluyor. İŞKUR Kampüste hizmetleri kapsamında, öğrencilere kişisel farkındalıkları ve diğer iş arayanlar arasında ayırt edilebilirliği artırmak için etkili iş görüşmesi ve CV hazırlama teknikleri gibi eğitimler veriliyor.

Kendi geleceğinize yatırım yapmanız için en değerli zamanlarınızdan birisi üniversite dönemidir.Üniversite hayatınız boyunca çizeceğiniz kariyer rotası, alacağınız eğitimler, yapacağınız stajlar, kazanacağınız beceriler ve kendinize yatırım yaptığınız her alan mezun olduktan sonra iş hayatında size yardımcı olacaktır.