Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

17 EYLÜL’DE YİNE DOĞADAYIZ

17 EYLÜL’DE YİNE DOĞADAYIZ
7 Eylül 2022 12:07
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 17 Eylül Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenliyor.
Çerkezköy Belediyesi gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenliyor.
Istranca Dağlarında yapılacak olan doğa yürüyüşü 7 kilometrelik parkurdan oluşacak. Eşsiz tabiat güzelliklerinin ve Istranca Ormanlarının muhteşem doğasında gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılacak olan vatandaşlarımız muhteşem bir gün geçirecekler.
YAKLAŞIK 7 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ
Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 17 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri rehberlik edecek.. Etkinlik için araçlar saat 12.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 7 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 6–12 Eylül tarihleri arasında kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir.
DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEĞİZ
Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 17 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.