Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

2022 YILINI DEĞERLENDİREN DEVA PARTİSİ: Gece gündüz demeden, yarınlarımız için her çalışmaya devam ediyoruz

2022 YILINI DEĞERLENDİREN DEVA PARTİSİ:  Gece gündüz demeden, yarınlarımız için her çalışmaya devam ediyoruz
19 Aralık 2022 10:17 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2022 12:06
A+
A-

İlçe teşkilatları ve basın ile kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen DEVA Partisi İl Teşkilatı, “Yılsonu değerlendirmesi” yaptı. Başkan Çebi, “İnsana dokunarak halkın dertleriyle dertlenerek ve bu dertlere Deva olmak için,  kadro hareketiyle çalışan bir aile ortamı yarattık” dedi.

Deva Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı, tüm ilçe teşkilatlarının da katılımıyla düzenlenen “Yılsonu değerlendirme kahvaltısı” nda bir araya geldi.Tekirdağ Düğün Salonlarında gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna katılım yüksek oldu. Burada bir konuşma yaparak,  partinin yıl içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgili bilgi veren DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, “İnsana dokunarak halkın dertleriyle dertlenerek ve bu dertlere Deva olmak için,  kadro hareketiyle çalışan bir aile ortamı yarattık” dedi

Konuşmasına  “Kalbi demokrasi ve adalet için atan, hukuk için durmaksızın koşan, yarının aydınlık Türkiye’sini inşa etmek için mücadele eden, değerli yol arkadaşlarım, değerli Deva ailem hoş geldiniz.” diyerek başlayan Başkan Çebi, ”Siyaset arenasına girdiğimiz 2 bucuk yıldır şeffaf, hesap verebilir, alışılagelmiş siyasi oyunların dışında, insana dokunarak halkın dertleriyle dertlenerek ve bu dertlere Deva olmak için , kadro hareketiyle çalışan bir aile ortamı yarattık. Sıkmadığımız el ve çalmadığımız kapı kalmayacak prensibiyle Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde Örgütlenmemizi tamamladığımızı belirtmek isterim. Tüm ilçe binalarımız ve il binamızın  kapıları halkımıza açıktır. Öncelikle iktidara ve  yarınların daha güzel bir Tekirdağ’ı için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  Çayımız, çorbamız kaynıyor ve tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz”  diye devam etti.

‘BAYRAĞI TAŞIMA GÖREVİ BİZE DÜŞMÜŞTÜR’

Yarının Türkiyesi için, genel merkezimiz tarafından açıklanan  eylem planlarını  kamu oyuna ve şehre entegre ederek sahalarda anlatmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Çebi,  Deva Partisi’nin iktidarında kişinin değil, sistemin ön planda olacağı, kadro hareketinin ve liyakatin olmazsa olmazı olacağının altını çizdi.  Başkan Çebi, “Toplumsal hayatta baskının her geçen gün arttığı, halkın anket çalışmalarına bile katılmakta tereddüt ettiği, gençlerin yarın kaygısının her geçen gün arttığı, aksam çocuklarına yemek pişirecek olan annelerin evlatlarının gözlerinin içine bakamadığı bir ortamda, siyaset yaptığımızı belirtmek istiyorum. Keşke insan hakları, hukukun üstünlüğü, milli gelir, bilimsel eğitim ve issizlik sıralamasında dünyanın gelişmiş ülkeleri verilerine sahip olsaydık. Keşke insan onuruna yakışır bir hayatın hüküm sürdüğü, refah dolu bir ülkede yaşasaydık ve bizler sizin karşınıza bu aksaklıkları anlatmak için çıkmasaydık. Fakat karamsar tabloların ülkemizin üzerinde kara bulut gibi dolaştığı, umutsuzluğun tüm gençlere bulaştığı bir ortamda, yeniye olan ihtiyaçla birlikte doğmuş olan Deva Partisi adına bu bayrağı taşıma görevi bize düşmüştür.  Gece gündüz demeden, yarınlarımız için her çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Çebi şöyle devam etti: “Çok değil 2 bucuk yıl önce siyasetin tırnak içinde tecrübeli? isimleri tarafından genç olmamız sebebiyle eleştirilen, siyaseten ağza  alınmaması gereken kelimelerle ve üslupla partimize taş atmaya çalışan isimlere karsı her gecen gün büyüyen ve gerçek siyaseti usulüne ve üslubuna göre yapan, sahalardan gücünü alan genç dinamik bir ekibiz. Ülkemizde yaşanan son olaylardan sonra, birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımızın daha da önemli hale geldiği bu günlerde, 6 siyasi parti olarak farklılıkları zenginlik olarak gören anayasa hazırlığıyla rövanş odaklı değil, kucaklayıcı ve kapsayıcı siyaset mekanizmasının geliştiğini görmektesiniz. Ben, sen,o değil biz prensibiyle yarının aydınlık Türkiyesi için çalışan tüm muhalefet partilerine şahsım ve örgütüm adına teşekkür ederim.”

‘3 BİNİ AŞKIN ÜYEYLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ’

Konuşmasında parti içi çalışmalarından da söz eden Çebi,  vatandaşın siyasi partilere üye olmaktan korkutulduğu bir ortamda, 3 bini aşkın üyeyle yollarına devam ettiklerine dikkat çekti.  Çebi, “Ayrıca seçimin sandıkta kazanılacağının bilinciyle özellikle  sandık güvenliği ve mahallelerde bizlere yardımcı olacak olan 1500 kadar gönüllü üyemizin olduğunu belirtmek istiyorum. Fakat 2500 e yakın sandık bulunan şehrimizde, sandığın namus olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Her sandıkta temsil gücünü arttırmak için çalışmalarımıza hız vererek devam etmemiz gerekiyor. Siyasette yeni kelimesinin karşılığını vermek adına yaptığımız her saha çalışmasını kitlesel yapmaya özen gösterdiğimizi, tarımda, hayvancılıkta ve sanayide Tekirdağ ın tümünü kapsayacak çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz. Mavi Yelek denince, çarşıda, pazarda, sokakta, mavi yelekleriyle yürüyen insanları görünce akla geldiğimizi ve akıllarda yer edindiğimizi sahalarda gözlemliyoruz. Elbette siyasette kırmızı çizgilerimiz olduğunu, bunun başında laik devlet yapısının geldiğini de bilmenizi isterim. Çocuk istismarı, kadına yönelik şiddet ve tüm hukuksuzlukların kırmızı çizgilerimiz arasında olduğunu yüksek sesle ifade ediyorum.

AİLELERE  VE İLÇE TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmamın sonuna gelirken bizler bu mücadeleyi verirken bizlerden desteklerini esirgemeyen, zamanlarından çaldığımız ailelerimize büyük bir alkış almak istiyorum. Çünkü bizler bu yolda yürürken aklımızın arkada kalmamasını sağlayan ailelerimiz bu alkıştan daha fazlasını hak ediyor. Gece gündüz demeden, dişini tırnağına takarak çalışan , İlçe Başkanlarımı sahneye alabilir miyim. Süleymanpaşa ilçe Başkanımız Gül Kantacıoğlu , Çorlu ilçe Başkanımız Ömer Dündar , Çerkezköy İlçe Başkanımız Yunus Kara , kapaklı ilçe Başkanımız Safiye Savaş , Ergene İlçe Başkanımız İsa Kalaycı , Malkara ilçe Başkanımız Filiz Yıldırım , muratlı ilçe başkan vekilimiz Zafer Şengül , Marmaraereğlisi İlçe Başkanımız Hakkıcan Alçan , Şarköy İlçe başkanımız Cevat Korkmaz.

Ayrıca bizi bu yolda ilçelerinde destekleyen tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, il yönetiminin birbirinden değerli üyelerinde bir alkış almak istiyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için tüm basın mensuplarına da ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.  Yasakların değil,  özgürlüklerin tartışıldığı,  savasın değil barısın konuşulduğu, umutsuzluğun değil umudun yılı olması dileğiyle cumhuriyetin 2. yüzyılının aydınlıklarla geleceği mutlu yıllar diliyorum.”