Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

24 Haziran 2022 11:19 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2022 11:56
A+
A-

Tekirdağ ziyaretinde coşkuyla karşılanan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Emekliye, çiftçiye, işçiye, öğrenciye garibanlığı reva gören bu düzene, sandıkta vereceğiniz helal oylarınızla cevap vereceğiz” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il il gezerek vatandaşın dertlerini dinlemeye devam ediyor. Önceki gün Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesine gelen Akşener’e ilgi büyüktü. İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı önünde bir konuşma gerçekleştiren Akşener, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafın sorunlarını dinledi.

İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binası önünde saatler öncesinden toplanan partililer İyi Parti Genel Başkanı Akşener’i Trakya havalarıyla karşıladılar. Programa Tekirdağ’ın 11 ilçesinin yanı sıra Edirne ve Kırklareli’nin il ve ilçe teşkilatları ve vatandaşlar da katıldı.

Parti binası önünde vatandaşlara seslenen Akşener; ” :O esnaf dükkanlarının içinde ne dertler, ne acılar, neler gördük neler. O esnaf dükkânlarının içinde gördüklerimizi kamuoyu ilepaylaştık. O dertlerin çözümlerini ürettik ve bizi yöneten ağalara ‘Biz
Çalıştık, bu devlet maldır. Gerçekleştirin, milletimizin vatandaşımızın dertleri çözülsün’ dedik.

Bazılarını aldılar, yüzde 20-30 yaptılar. Bazıları için kulaklarının üstüne yattılar. Yani seni dinlemiyorlar kardeşim. Senin derdini duymuyorlar kardeşim. Ama seçime giderken seni şucu-bucu deyip,itham edip ve kardeşi kardeşe düşürüp, ‘ceketimi assam oy alırım’ hesabıyla çırak çıkan sensin, kazığı yiyen sensin.Çiftçiler, besiciler şu anda ağlıyorlar. Gebe ineğini kesime götürdüğü için ağlıyor. Bunu onlar söylüyor. Benim sözlerim değil. Yedi tane ineğini memelerinden süt damlayarak kesime gönderiyor ve ineklerin sahibi genç kardeşim, karşımda sinir krizi geçiriyor.
Kayseri’de bir besici kardeşim ağlayarak “Abla ben ineklerime oruç tutmayı öğretiyorum” dedi. Bu “Az yem veriyorum, açlığa alıştırıyorum” demek. Bunu Manisa’da söylediğim zaman AK Partili bir yönetici “Hayvanlar oruç tutmaz” dedi. Elbet oruç tutmaz. Hayvanları oruca mahkûm eden utansın.”

Konuşmasını sona erdiren Meral Akşener daha sonra esnafları ziyaret etti. Akşener daha sonra Malkara ve Hayabolu’ya giderek burada vatandaşlarla buluştu.

MESTAN ÖZCAN’IN ÇALIŞANI:
DÜZGÜN GEÇİNEMİYORUZ
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’ndeki esnaf ziyaretine damga vuran olay ise Merak Akşener’in Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a ait olan Peştemalci Caddesi’ndeki işyerini ziyaret etmesi oldu. Buranın Mestan Özcan’a ait olduğunu bilmeden ziyaret gerçekleştiren Akşener’i Mestan Özcan’ın yeğeni ve çalışanı karşıladı. İşlerin nasıl gittiğini soran Akşener’e yanıt çalışan işçiden geldi: “İşlerimiz biraz durgun. Üniversitede çocuk okutuyorum, biz de sıkıntılar çekiyoruz. Şimdi kalkıp da çok düzgün geçiniyoruz demek yanlış olur.”
Sohbetin devam ettiği esnada işyerinin Mestan Özcan’a ait olduğunu öğrenen Meral Akşener, “Valla bilmeden geldim” diyerek, İl Başkanı Mestan Özcan’a selam gönderdi.
konuşan Meral Akşener’e çalışan işçi, “İşlerimiz biraz durgun. Üniversitede çocuk okutuyorum. Biz de sıkıntılar çekiyoruz. Şimdi kalkıp da çok düzgün geçiniyoruz demek yanlış olur” dedi.