Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

3. Kazak Gölü Festivali’nde Eğlence ve Sanat Bir Arada Olacak

3. Kazak Gölü Festivali’nde Eğlence ve Sanat Bir Arada Olacak
23 Ağustos 2022 11:45
A+
A-

Kapaklı Belediyesi 7’den 70’e tüm vatandaşları kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle buluşturmaya, kent yaşantısı ve sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Kültür ve sanatın bir arada yaşanacağı 3. Kazak Gölü Festivali 3 gün sürecek. Festivalde çeşitli gösteriler ve etkinliklerin yanı sıra İrem Derici, Oğuzhan Koç ve Rafet El Roman konserleri ile Kapaklılı vatandaşlar hem festivali hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı doyasıya kutlayacak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kazak Gölü Festivali’nin 3’üncüsü 28-29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

İLK GÜN 28 AĞUSTOS’TA DÜZENLENECEK

Kazak Gölü’nde düzenlenecek festival renkli görüntülere sahne olacak. Festivalin ilk günü 28 Ağustos’ta düzenlenecek. Festival alanında kurulacak sergi ve stantlarda Kapaklı Belediyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri beğeniye sunulacak. Kurulan stantlarda gün boyu sergi ve satış yapılacak.

İREM DERİCİ SAHNE ALACAK

Festival kapsamında ilk gün etkinliklerinde saat 15:00 ila 19:00 aralıklarında çocuk atölyeleri, macera küpü, Survivor, sosis balon ve yüz boyama, animatör gösterileri, şişme oyun grupları ve çeşitli ikramlar olacak.  İlk günü akşamı ise Dj Barış Kalem’in özel DJ performansı ve Pyro Show ile Lazer gösterisi geceye renk katacak. Festivalin ilk gününün finalini ise ünlü sanatçı İrem Derici yapacak. Derici, birbirinden güzel şarkılarını 3. Kazak Gölü Festivali için seslendirecek.

ÜNLÜ ŞARKICI OĞUZHAN KOÇ EN GÜZEL ŞARKILARINI SÖYLEYECEK

Kazak Gölü Festivali’nde heyecan 2. günü de etkinliklerle devam edecek. Festivalin 2. gününde yine sergi ve stantların satışları devam edecek.  Saat 15:00 ile 18:00 arasında Uçurtma Şenliği yapılacak. Uçurtma Şenliği’nin ardından ise ilk gün yapılan gün içi etkinlikler devam edecek. İkinci gün Kazak Gölü Festivali sahnesinde sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, Kapaklılı sevenleri ile buluşacak. Koç’un konseri 21:30’da başlayacak.

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLANACAK

Kazak Gölü Festivali’nin son gününde Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi önünden başlayacak olan ‘Zafer Koşusu’ Kazak Gölü’nde sona erecek.  Festivalin son gününde ilk iki günde olduğu gibi stant ve sergiler, gün içi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Saat 20:00’dan sonra ise Zafer Bayramı’nın coşkusu yaşanacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşması ve bayrak şovlarının yapılacağı kutlamaların finalini ünlü sanatçı Rafet El Roman yapacak. Saat 21:30’da sahne alacak olan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını seslendirecek.