Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

4. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİMİZ 26 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

4. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİMİZ 26 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
23 Ağustos 2022 11:42
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali 26-30 Ağustos tarihleri arasında birbirinden güzel ve renkli etkinlikler ile gerçekleştirilecek.  Festivalimizin son günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı günü ünlü sanatçı Sertab Erener Kentpark’ta Çerkezköy halkı ile buluşacak.

FESTİVAL HEYECANI SOKAK BASKETBOLU VE YOGA İLE BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali’nin 4.’sü 26 Ağustos Cuma günü saat 17.00’da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda Sokak Basketbolu Turnuvası ile başlayacak. 3 gün sürecek Sokak Basketbolu Turnuvası 26-27 ve 28 Ağustos günlerinde 17.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.  Sokak Basketbolu Turnuvası’nda Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Kadınlar ile Küçük Erkekler ve Kadınlar kategorileri olmak üzere 8 ayrı kategoride sporcular şampiyon olmak için mücadele edecek. Ayrıca festivalimizin ilk günü olan 26 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda Yoga etkinliği yapılacak.

SÜNNET ŞÖLENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günü olan 27 Ağustos Cumartesi günü ise saat 14.00’da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak sünnetleri yaptırılan ve kıyafetleri dağıtılan 596 çocuğumuz için Sünnet Şöleni gerçekleştirilecek. Birbirinden güzel ve renkli etkinlerin olacağı Sünnet Şölenimizin ardından yine Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda Zumba etkinliği yapılacak. Saat 19.30’da başlayacak Zumba etkinliğine katılanlar gönüllerince dans edip, eğlenecekler.

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİKLERİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Festivalimizin 3. günü olan 28 Ağustos Pazar günü etkinliklerimiz saat 15.00’da Kentpark’ta Bisiklet Şenliği ile başlayacak. Pazar günü 15.00’da Kentpark’ta toplanacak olan bisiklet tutkunları Kuşbahçe Mevkii’ndeki etkinlik alanına kadar pedal çevirecekler. Bisikletçilerimizin Kuşbahçe Mevkii’ne varmasının ardından saat 15.30’da Uçurtma Şenliğimiz başlayacak. Uçurtma Şenliğimizin başlaması ile birlikte Kuşbahçe Mevkii’nde gökyüzü rengarenk uçurtmalara ev sahipliği yapacak.  Uçurtma Şenliğimize katılacak olan vatandaşlarımıza etkinlik alanında ücretsiz uçurtma dağıtımı da yapılacak. Ayrıca Uçurtma Şenliğimize katılacak olan vatandaşlarımız için saat 15.00’da Veliköy eski Belediye Binası önü, 15.15’te Kızılpınar eski Belediye Binası önü ve 15.00’da Kentpark’tan ücretsiz servis kaldırılacak. Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali’nin 3. günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda saat 22.00’da yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası’nın ödül töreni ile sona erecek.

İKİ MUHTEŞEM KONSER SİZLERİ BEKLİYOR

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali 29 Ağustos Pazartesi Günü saat 21.00’da Kentpark’ta sevilen grup ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ konseri ile devam ettikten sonra festivalimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı günü saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Kentpark’a yapılacak Büyük Zafer Yürüyüşü ile başlayacak. Çerkezköy Belediyesi önünde toplanacak olan vatandaşlarımız ile meşaleler eşliğinde, marşlar söyleyerek Kentpark’a hareket edecek olan kortejin konser alanındaki yerini almasının ardından Türkiye’nin ünlü starlarından Sertab Erener saat 21.00’da sahneye çıkarak sevilen tüm parçalarını Çerkezköylüler için seslendirecek.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Bu yıl 4.’sünü gerçekleştireceğimiz Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm Çerkezköy ve bölge halkını davet eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali’nde tüm hemşerilerimizi ve bölge halkımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.  26 Ağustos Cuma günü başlayacak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı sona erecek olan Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivalimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.