Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“40. Yıl Kutlaması”nda Doyasıya Eğlendiler

“40. Yıl Kutlaması”nda Doyasıya Eğlendiler
14 Şubat 2022 13:02
A+
A-

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 40 yıllık evli 40 çift için düzenlenen keyifli programda vatandaşlarla bir araya geldi.
Çorlu Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak amacıyla birbirinden güzel etkinlikler planladı. Bu etkinliklerden biri de “40. Yıl Kutlaması” adı altında düzenlenen 40 yıllık evli 40 çiftin yemekli eğlence programında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile bir araya gelmesiydi. 13 Şubat 2022 Pazar akşamı düzenlenen programa Yaşayan Çınarlarımız sosyal tesisine başvuruda bulunan 40 yıllık evli çiftler katıldı.
UNUTULMAZ 14 ŞUBAT PROGRAMI
Geceye katılmaktan ve kendilerinin de hatırlanmasından çok mutlu olan vatandaşlar Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Nostaljik şarkılarla eski zamanları hatırlayan 40 yıllık evli çiftler bir yandan da Başkan Sarıkurt ile sohbet ederek unutulmaz bir gece geçirdiler.
“SİZLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİZ”
Etkinlikte konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Kıymetli büyüklerimiz, sizlerle bu akşam burada buluştuğumuz için çok mutluyuz. Tabii tüm özel günler gibi Sevgililer Günü de aslında bir vesile, bir bahane. Sevgimizi göstermek, anlamını dile getirmek için kutlanan özel bir gün Sevgililer Günü. Evlilik de çiftler arasındaki sevgiyi, saygıyı anlamlı kılan önemli bir müessese. Evlenmek, yuva kurmak emek isteyen, sabır isteyen bir şey. Bu konuda sizler gibi 40 yılı devirmiş büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var.
“YILDA BİR GÜN DEĞİL HER GÜN SEVELİM”
Aslında bu akşam sizlerle buluşmamıza bahane olan Sevgililer Günü ancak ortak noktamız yılın bir günü değil her günü sevmek. Sevgimizi farklı şekillerde istediğimiz zaman ifade edebilmek. İstedik ki bu akşam anılarınıza bir yenisini daha ekleyelim. 40 yılı aşkınıza, sevginize bu akşam da biz ortak olalım. Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz hiç bitmesin. Sevgililer Gününüz kutlu olsun. Keyifli akşamlar diliyorum.” dedi.