Dolar 32,2058
Euro 35,0483
Altın 2.527,44
BİST 10.734,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 23°C
Açık
Tekirdağ
23°C
Açık
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 24°C

Erdoğan emekli maaşlarını açıkladı

Erdoğan emekli maaşlarını açıkladı
10 Ekim 2023 10:08 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2023 12:15
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası emekli maaşı zamlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın enflasyon altında ezilen milyonlarca emekliye “müjdesi” bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödenmesi oldu. Emekli olup çalışanlar ise bu ödemeden yararlanamayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendi.

 “Enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirmek için düzenleme yaptık”

Vatandaşlara verdikleri tüm sözlerin takipçisi olduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize verdiğimiz, çalışanlarımızı ve emeklerimizi enflasyona ezdirmeme, refah kayıplarını telafi etme sözümüzü yerine getirmek için de bugüne kadar pek çok düzenleme yaptık.” dedi.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

ETİKETLER: , ,