Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

DEVA Partisinden Devasa İftar

DEVA Partisinden Devasa İftar
22 Nisan 2022 14:14 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2022 16:38
A+
A-

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova mahallesinde bulunan sahilde devasa iftar gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesinde gerçekleştirilen İftar Programına, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcıları Mahmut Sami Topbaş, Ahmet Ergin, Merve Mollamehmetoğlu Keleş ve Sedat Kızılcıklı Edirne, Kırklareli İl Başkanları, Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programı öncesinde, Altınova mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet daha sonra semt pazarında, pazarcılar ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi.

YOĞUN İLGİ İLE KARŞILAŞTIK

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin; ‘’Tekirdağ teşkilatımızın bugün düzenlemiş olduğu etkinlik çerçevesinde, Tekirdağ’a geldik, gelişle beraber esnaflarımızı ziyaret ettik, Pazar ziyareti gerçekleştirdik. Pazar yerinde alışveriş yapan Tekirdağlılar ile sohbet gerçekleştirdik. Gördüğümüz insanların çok yüksek oranı ile ilgisi ile karşılaştık. O açıdan ben Tekirdağ teşkilatımıza, hem Tekirdağlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.Bu akşamda geniş katılımlı bir iftar programındayız vatandaşlarımızın ilgisine teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

VATANDAŞIMIZ KİMİN DEVA OLABİLECEĞİNİ BİLİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; ‘’Altınova mahallemizde adımıza yakışır bir iftar programı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bugün çok değerli misafirlerimiz vardı aramıza, DEVA Partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ile esnaflarımızı dolaştık, Pazar yerini dolaştık ve vatandaşlarımız ile sohbet etme imkanı bulduk. Çok mutluyuz çünkü gördük ki vatandaşlarımız bu duruma kimin DEVA olacağını görüyor. Bizlere yoğun ilgi gösteren tüm Tekirdağlı hemşerilerimize teşekkür ederim”dedi.