Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aydoğdu Mahallesi Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı

Aydoğdu Mahallesi Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı
17 Kasım 2022 11:45
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde inşa edilen Gençlik Merkezinin yapımı tamamlanarak hizmete girmek için gün saymaya başladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, son hazırlıkların yürütüldüğü merkezde incelemelerde bulundu.

Öncelikle lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav hazırlık desteğinin verilmesinin planlandığı Aydoğdu Mahallesi Gençlik Merkezinde mahallede yaşayan kadınlara ve çocuklara yönelik kurslar ve çeşitli eğitimler de verilecek. Ayrıca çocuklar ve gençler için çok amaçlı spor sahası ve oyun parkı da merkez bünyesinde yer alıyor.

 

 

YÜKSEL: “İLKBAHARDA HİZMETE AÇACAĞIZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, inşaatı kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmaya hazırlanan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Aydoğdu Mahallemize kazandırdığımız Gençlik Merkezimizin yapımını tamamladık. Öncelikli olarak lise ve üniversiteye gidecek çocuklarımızı sınavlara hazırlayacağımız merkezimizde, yabancı dil eğitimi de vereceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yanı sıra hanımlarımız için çeşitli kurslar açacağımız Aydoğdu Gençlik Merkezimizin bahçesinde yer alan oyun gruplarıyla da, çocuklarımıza güvenli ve bir ortamda konforlu bir eğlence alanı oluşturmuş olduk. Birçok mahallemizde inşa edeceğimiz Gençlik Merkezi projelerimizi, ilkbaharda halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun,” ifadelerine yer verdi.