Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

BAŞKAN ALBAYRAK AHİLİK HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI

BAŞKAN ALBAYRAK AHİLİK HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI
14 Eylül 2021 12:44
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine katıldı.
Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde gerçekleştirilen Ahilik Haftası Çelenk Sunma Törenine Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Sami Kayın, il protokolü, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile son buldu. Hasan Ali Yücel Meydanı’nda gerçekleşen kutlama etkinlikleri kapsamında mehteran takımı ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Yılın Ahisi, Yılın Kalfası ve Yılın Çırağına protokol üyeleri tarafından ödüllerinin takdim edilmesinin ardından kutlama töreni son buldu. Kutlama Etkinliğinde Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Dr. Osman Abdullah Günaydın ve Ticaret İl Müdürü Mehmet Furtına da yer aldı.
Başkan Albayrak daha sonra Ahilik Haftası kapsamında Tekirdağ esnaf üyeleri ile Yılın Ahisi seçilen Ahmet Dinç, Yılın Kalfası seçilenVolkan Aksoy, Yılın Çırağı seçilen Özkan Fener’in de bulunduğu Ahilik Heyetini makamında ağırladı. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Albayrak,
“Dürüstlük, dostluk, kardeşlik, cömertlik, paylaşma ve yardımlaşmayı esas alan esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın, Ahilik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.