Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
10 Aralık 2021 12:37
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi.
İnsan Hakları Evrensel Beyannemesi’nin Birleşmiş Milletler Tarafından kabul edildiği 10 Aralık 1948 gününün yıl dönümü “İnsan Hakları Günü” olarak kutlanmaktadır.
10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde dünya genelinde cinsiyet, köken ve inanca dayalı her türlü ayrımcılığın önlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla etkinlikler düzenlenmektedir.
İnsan Hakları Evrensel Beyannamesine ilk imza atan ülkelerden biri Türkiye Cumhuriyetimizdir. Her insanın doğuştan itibaren sahip olduğu temel hak ve hürriyetlerin korunması, hem vatandaşların refah seviyesinin yükseltilmesi hem de toplumsal barışın güvence altına alınması için önemli bir gerekliliktir.
Tüm insanlığın ortak değeri olan temel hak ve özgürlüklerin, eşit biçimde uygulandığı daha adil bir dünya kurabilme dileğiyle, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutluyorum.