Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI
31 Aralık 2021 12:42
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:
Hayatlarımızda acısıyla tatlısıyla derin izler bırakan bir yılı geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
Yeni başlangıçlar yapma ve yeni hedeflere ulaşma beklentisi, yaşama sevincimizi ve mücadele azmimizi her zaman canlı tutmaktadır.
İnsan odaklı, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımız ile büyük ailemiz olan Tekirdağ halkına yeni yılda da her alanda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.
2022 yılı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin devam eden hizmet, yatırım ve projelerinin meyvelerini almaya devam edeceğimiz dolu dolu bir hizmet yılı olacak.
Zorlu bir süreçten geçtiğimiz 2021 yılını geride bırakırken en büyük temennimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ve yaşamakta olduğumuz ağır ekonomik krizin en kısa sürede sona ermesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.