Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Başkan Mustafa Helvacıoğlu personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Mustafa Helvacıoğlu personelinin yeni yılını kutladı
1 Ocak 2022 11:44
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu 2021 son mesai günü olan 31 Aralık 2021 Cuma günü birimleri ziyaret ederek belediye personelinin yeni yılını kutladı. Saat.13.00’den itibaren Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Tahir Özçınar ve Ali Ünsal ile birlikte merkez binadaki birimleri ve ardından diğer birimleri de ziyaret ederek, yıl boyunca başarılı çalışmaları çalışmaları nedeniyle personelini tebrik ederek yeni yıllarını kutladı ve 2022 ylında da aynı tempo ile çalışmaya devam etmelerini isteyerek “Keşan Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz.
20222’de de Keşan’ı daha ileriye götürmek için çok çalışacağız.Birlik ve beraberlik içersinde çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Yeni bir yıla girerken öncelikli dileğimiz sağlık, huzur ve mutlu bir yıl. 2021 yılını yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşayarak geçirdik. Hedeflerimiz doğrultusunda personelimiz ile birlikte yeni yılda da vatandaşımız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı geçirmenizi diliyorum. 2022 yılı hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirsin. Hepinize iyi yıllar temenni ediyorum.” dedi.