Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Rasim Yüksel Yeni Projelerini Açıklıyor

Başkan Rasim Yüksel Yeni Projelerini Açıklıyor
2 Kasım 2022 12:04
A+
A-

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de gerçekleştirmiş olduğu mahalle ziyaretlerinde mahalle sakinlerine bir bir 2023 yılında yapılacak yeni projelerin müjdelerini veriyor. Sevgi Kenti Ergene’de göreve geldiği ilk günden itibaren yapmış olduğu hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle 50 yıllık belediyelerin yapamadıklarını 8 yılda yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de yapmış olduğu mahalle ziyaretlerinde 2023 yılında yapılacak yeni projelerin bir bir müjdesini veriyor.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki gün Esenler mahallesinde vatandaşlarla mahalle kahvesinde bir araya geldi. Başkan Yüksel gerçekleştirmiş olduğu ziyarette 2023 yılında Esenler mahallesine yapılacak projelerin bilgisini verdi. Başkan Yüksel, “2023 yılında Esenler mahallemize Sağlık ocağı, yeni bir muhtarlık binası, gençlik merkezi ve yine gençlerimizin Kırkgöz mahallemiz ile ortak kullanacağı bir futbol sahası yapacağız. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da proje ve hizmetlerimiz yükselerek devam edecek. Ergene halkımıza ne söz verdiysek görev süremiz içinde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Esenler mahallesinin ardından Ergene İlçesinin bir başka mahallesi olan Ahimehmet mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ahimehmet mahallesine de güzel bir müjde verdi.
Ahimehmet mahallesinde vatandaşların sıcak çaylarını içerek 2023 yılında Ahimehmet mahallesine yapılacak yazlık düğün salonu hakkında bilgiler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ahimehmet mahallemize en mutlu ve en özel anları bir arada geçireceğimiz yeni yazlık düğün salonumuzu 2023 yılında yapmayı hedefliyoruz. Ahimehmet mahalle halKımıza verdiğimiz düğün salonu sözümüzün arkasındayız. 2023 yılında planlanan projelerimiz içinde yer alan Ahimehmet mahallesine yeni yazlık düğün salonumuz için planlarımız hazır. Mahalle sakinlerimiz ile birlikte mutlu yuva kuran çiftlerimizin düğünlerinde hep bir arada olacağız” dedi.
Esenler ve Ahimehmet mahalle sakinleri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den aldıkları bu güzel haberler ile büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken gecesi ve gündüzüyle Ergene halkı için çalışan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini ilettiler.