Dolar 32,2178
Euro 35,0647
Altın 2.528,33
BİST 10.730,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 23°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 24°C

Başkan Uzunlar Aile Bakanı Göktaş’ı ağırladı

Başkan Uzunlar Aile Bakanı Göktaş’ı ağırladı
24 Ekim 2023 11:51
A+
A-

Bazı temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temasları kapsamında Süleymanpaşa Belediyesine de ziyaret gerçekleştirdi. Göktaş, beraberinde Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin’den oluşan heyetle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ın misafiri oldu. Ziyarette Başkan Uzunlar’a ise Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük, Gökhan Saygı ve Sabri Çınar eşlik ettiler.

BAKAN GÖKTAŞ’A PROJELERİ ANLATTI

Ziyarette Süleymanpaşa Belediyesinin gerçekleştirdiği proje, yatırım ve hizmetlerle ilgili Bakan Göktaş’a bilgi veren Başkan Uzunlar, sosyal yardımlaşma projeleri için destek talebinde bulundu. Bakan Göktaş da kamu yararına olan her projeyi sonuna dek destekleyeceklerinin altını çizerek katkı sözü verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a, Tekirdağ’ın önemli kültürel değerlerinden biri olan Karacakılavuz dokuması hediye eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.