Dolar 32,3105
Euro 35,0957
Altın 2.279,29
BİST 8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Yüksel inşaat sektörü temsilcileri ile buluştu

Başkan Yüksel inşaat sektörü temsilcileri ile buluştu
10 Ocak 2022 14:11
A+
A-

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye tarafından organize edilen Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları İstişare Toplantıları kapsamında, Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren mimarlar, inşaat mühendisleri ve müteahhitlerle bir araya geldi.
İlçedeki yeni yapılaşmalar, imar düzenlemeleri, denetim faaliyetleri, 18. Madde uygulamaları ve yasal prosedürlere ilişkin sektör temsilcileri ile istişarede bulunan Başkan Yüksel, 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanan imar uygulamaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Yeni dönemde inşaat ruhsatı süreçlerinin daha da hızlandırılması için yapılması gerekenlerin de irdelendiği toplantıda Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet, yatırım ve projelerin yanı sıra 2022 yılı içinde gerçekleştirilecek projelerle ilgili de bir sunum yaptı.
DES Otel’de gerçekleştirilen yemekli toplantıda sektör temsilcilerinin sorun, talep ve beklentilerini de not eden Başkan Yüksel’e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Karaküçük ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli de eşlik etti. Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları İstişare Toplantısı sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları programımızda şehrimizin mimarları, inşaat mühendisleri ve müteahhitleriyle bir araya geldik. Farklı meslek gruplarıyla istişarede bulunmak üzere gerçekleştirdiğimiz 2022 yılının ilk toplantısında, sektör temsilcilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Şehrimizdeki yeni yapılaşmalar, imar düzenlemeleri denetim faaliyetleri, 18 uygulamaları ve yasal prosedürlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, belediyemizle yürütülen iş ve işlemlerin etkin biçimde sürdürülmesi konusunda sektör temsilcilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim,” diye konuştu.