Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 11°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
11°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Başkan Yüksel Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Yüksel Muhtarlar İle Bir Araya Geldi
7 Aralık 2021 12:44
A+
A-

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de ki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Yüksel Muhtarlara mahallelere yapılacak olan yeni projeler hakkında bilgiler vererek mahalle muhtarlarının istek ve şikâyetlerini dinledi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de ki mahalle muhtarları ile Belediye makamında bir araya geldi. Başkan Yüksel muhtarlar ile yapmış olduğu görüşmede Ergene Belediyesi tarafından yeni yılda mahallelere yapılacak olan yatırım ve projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Yüksel gerçekleşen ziyarette ayrıca mahalle muhtarlarının istek ve şikâyetlerini dinleyerek not aldı.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, vatandaş ile kamu kurum ve kuruluşları arasında iletişimi kolaylaştırarak, vatandaşın işini en çabuk şekilde yapması için çalışıyorlar. Ergene Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımız ile el ele vererek birbirinden güzel çalışmaların altına imza atıyoruz. Mahallede yaşayan vatandaşların sorununu, ihtiyaçlarının neler olduğunu bizlerden önce belediyeden önce muhtarlarımız biliyor, görüyor ve tespit ediyor. Bu taleplerin bizlere iletilmesi ile de sorunlara kısa sürede eğilmiş ve çözüme kavuşturmuş oluyoruz” dedi.