Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Yüksel Rahmetli Muhtarı Kabri Başında Andı

Başkan Yüksel Rahmetli Muhtarı Kabri Başında Andı
20 Ekim 2021 11:48
A+
A-

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de birlikte görev yaptığı fakat kısa bir süre önce hayatını kaybeden Karamehmet eski mahalle muhtarı Ahmet Çete’yi kabri başında dualar ile andı.
Ergene’de 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Demokrasi meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Çelenk sunma töreninin ardından Ergene Belediye başkanı Rasim Yüksel Ergene’de birlikte görev yaptığı fakat Şubat ayında Kovid-19 hastalığı sebebiyle hakkın rahmetine kavuşan Karamehmet eski mahalle muhtarı Ahmet Çete’yi kabri başında dualar ile andı. Kabir ziyaretinin ardından Başkan Yüksel rahmetli muhtar Ahmet Çete’nin ailesini ziyaret etti.
Karamehmet mahallesine rahmetli muhtar Ahmet Çete ile birlikte çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Rahmetli muhtarımız Ahmet Çete ile birlikte çok güzel hizmetlerimiz ve güzel anılarımız oldu. 19 Ekim Muhtarlar gününde kabri başına gelerek kendisini dualar ile anarak ailesini ziyaret ettim.
Dünyamızı etkisi altına alan Kovid-19 hastalığı nedeniyle ne yazık ki kısa bir süre önce eski muhtarımız Ahmet Çete’yi toprağa verdik. Bu vesile ile Ergenemize hizmeti bulunan, ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.