Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Başkan Yüksel sahalara döndü

Başkan Yüksel sahalara döndü
8 Mayıs 2022 22:11
A+
A-

Yoğun Ramazan ayı programlarında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla iftar yapan Başkan Yüksel, Ramazan Bayramı’nda da bayramlaşma törenlerinde ve programlarında vatandaşlarla bir araya gelmişti.

ÇINARLI, ALTINOVA, NAİP VE KUMBAĞ’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ramazan Bayramı’nın ardından yeniden sahaya inen Yüksel, mesaiye Çınarlı Mahallesi’nden başladı. Çınarlı Mahallesi’nde asfalt çalışması yapılacak cadde ve sokaklarda ön incelemede bulunan Yüksel, vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti, bayramlarını kutlayarak talep ve önerileri dinledi.

Yüksel, Süleymanpaşa’nın önemli kırsal mahallelerinden biri olan ancak uzun yıllardır hak ettiği ilgiyi görmeyen Naip Mahallesi’nde de ziyaretler gerçekleştirerek burada yapımına başlanan meydan projesi ile ilgili yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Süleymanpaşa’ya 1 buçuk kilometrelik yeni sahil şeridinin kazandırıldığı Altınova Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Cüneyt Yüksel, aynı zamanda yol çalışmalarının yapılacağı cadde ve sokaklarda da incelemede bulundu.

Son olarak Kumbağ Mahallesi’nde sürdürülen yeni meydan projesi çalışmalarına nezaret etmek üzere Kumbağ’a gelen Yüksel, hızla ilerleyen projenin yaz mevsimine yetiştirileceği müjdesini verdi.

YÜKSEL: “BAYRAMIN ARDINDAN MESAİMİZE BAŞLADIK”

Yüksel hayata geçirilen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesaimize, saha çalışmalarımızı yerinde denetleyerek başladık. Çınarlı Caddemizde yapımına başlayacağımız asfaltlama çalışmaları öncesinde gerekli incelemeleri yaparak, mahalle sakinlerimizle ve esnafımızla selamlaştık. Naip Mahallemizin çehresini baştan aşağı değiştirecek yeni meydan düzenlemesi projemize başladık. Tarihi mahallemizin otantik değerini ön plana çıkaracağımız yeni düzenlemeyi kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin istifadesine sunacağız. Yine Kumbağ Mahallemizde hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni meydan düzenlemesi projemizi yerinde inceledik. Hızla devam eden yenileme ve düzenleme çalışmalarına ilişkin, projemizin detaylarını ve yapılması gerekenleri planladık. Bu projemizi de yaza yetiştirmek için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Altınova Mahallemizdeki saha çalışmalarımızı inceleyerek, bölgede yapacaklarımızı planladık. Hemşehrilerimizin büyük beğenisini kazanan Altınova Sahilimizde de Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hikmet Mutlu ile birlikte dolaşarak mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunduk.”