Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Yüksel Ticaret Borsası İlkokulunun sergi açılışına katıldı

Başkan Yüksel Ticaret Borsası İlkokulunun sergi açılışına katıldı
3 Kasım 2022 11:04 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2022 11:15
A+
A-

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret Borsası İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kültürel Mirasımız temalı sergiye katılarak serginin açılışını yaptı.

Sergi açılışına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla da eşlik ederken, Tekirdağ ticaret Borsası İlkokulu öğretmenleri ile öğrencileri de açılışta hazır bulundu.

SERGİLENEN ÜRÜNLERİ YAKINDAN İNCELEDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla ile birlikte sergiyi gezen ve öğretmenlerle öğrencilerden sergilenen kültürel ürünlerle ilgili bilgi alan Başkan Yüksel, sergide görücüye çıkan ev ve süs eşyaları ağırlıklı ürünleri yakından inceledi.

Sergide ayrıca Tekirdağ’ın yerel lezzetlerinden olan Karacakılavuz Keşkeği ve Hayrabolu Tatlısı ikramlarının tadına bakan Yüksel, Türk Müziği konserini dinledi, öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler de açılışa katılan Yüksel’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

“KÜLTÜREL MİRASIMIZ GELECEK NESİLLERLE EMİN ELLERDE”

Etkinliğin ardından okul bahçesinde öğrencilerle futbol oynayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sergi açılışından sonra açıklamada bulundu. Yüksel, “Tekirdağ Ticaret Borsası İlkokulu’nda, 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ‘Kültürel Mirasımız’ konulu serginin açılışını yaptık. Süleymanpaşa Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Atilla ile birlikte ziyaret ettiğimiz okulda, çocuklarımız tarafından oluşturulan sergiyi gezerek, geçmişten günümüze ulaşan çeşitli ev ve süs eşyaları ile araç gereçleri inceledik. Çocuklarımızla kucaklaşarak sohbet ettiğimiz etkinlikte, Türk Müziği ezgilerine eşlik ederek, yerel lezzetlerimiz Keşkek ve Hayrabolu Tatlısı ikramlarının tadına baktık. Bu sergi ile gördük ki kültürel mirasımız, gelecek nesillerle emin ellerde. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.