Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Başkan Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Ata’mızın manevi huzurunda

Başkan Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Ata’mızın manevi huzurunda
25 Mayıs 2022 12:03
A+
A-

Ergeneli muhtarları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Yüksel muhtarları Ankara’da da yalnız bırakmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel muhtarlar ve eşleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüyen bir belediye başkanı olmaya gayret ettiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Atamızın izinden bir an olsun ayrılmayan, ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olan bir belediye başkanı olarak Atamızın manevi huzuruna büyük bir gururla çıktım. Azimle ve kararlı bir şekilde ulu önderimizin açtığı yoldan ilerleyerek modern ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” dedi.

Başkan Yüksel ayrıca, Ergene’nin tüm muhtarlarına teşekkür ederek ,”Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız Ergenedeki, gözümüz, kulağımız, vatandaşların sorunlarını bizlere aktaran vatandaşlarla aramızdaki köprüdür. Hiçbir karşılık beklemeden toplumun huzur ve güveni için gönüllük esası ile çalışan muhtarlarımıza Ergenemize hizmetleri ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de muhtarlarımızdan gelen talepleri yasal mevzuat içerisinde en kısa ve en seri şekilde yerine getirme gayreti içerisinde oluyoruz. Tüm muhtarlarımıza Ergenemize katkılarından ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu” diye konuştu.

Başkan Yüksel ayrıca, “Ergene Muhtarlar Derneğimizin üyeleri değerli mahalle muhtarlarımız ve kıymetli eşleri ile birlikte ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıkarak çelengimizi sunduk. Çelenk sunma programımızda ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ülkem Uruk ve Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol’da yer aldı” şeklinde konuştu.