Beton boru ve baca elemanları alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından Beton boru ve baca elemanları alınacaktır.
200’lük, 300’lük, 400’lük, 500’lük muflu beton boru, baca bileziği, Baca koniği, prefabrik yağmur suyu beton ızgara menholü, çıkış çapı 200 mm ve 300 mm 1 giriş, 1 çıkışlı prefabrik muayene bacası beton taban elemanı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Beton boru ve baca elemanları alımı işi için Marmaraereğlisi Belediyesi toplantı salonu (CEDİTALİPAŞA MAHALLESİ PERİNTHOS CADDESİ N:51 59740 MARMARAEREĞLİSİ/850) adresinde, 07.07.2022 tarihinde, saat 11:00’da ihale gerçekleştirilecektir.
İlanla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız