Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti

Bıçaklı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti
6 Kasım 2021 09:46
A+
A-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan kadın yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz Belediyesinde çalışan İlknur Gökay Tuncel (42), Fatih Caddesinde yürüyerek evine giderken önceden tanıştığı Selçuk G’nin (44) kendisini takip ettiğini fark etti.
Koşarak bir apartmana sığınmaya çalışan Tuncel, Selçuk G. tarafından bıçaklandı.
Selçuk G. ardından kendisine de aynı bıçakla zarar verdi.
İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırdı.
Tuncel, hayatını kayberken, yaralı saldırgan Selçuk G. ise müdahale sonrası Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Devlet Hastanesine giderek Tuncel’in yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Gerenli, gazetecilere, acılarının çok büyük olduğunu söyledi.
Gencecik dünya tatlısı çalışma arkadaşlarını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını vurgulayan Gerenli, şöyle devam etti:
“Kelimelerin anlamını yitirdiği bir zamandayız, şu an. Çok sevdiğimiz dünya iyisi, gencecik bir kadın çalışma arkadaşımızı maalesef hunharca bir şekilde kaybettik, cinayetle. Artık bu cinayetler son bulsun. Toplumsal buhran bir an önce sona ersin ve hem kentimde hem ülkemde bu cinayetlerin sonunu mutlaka getirelim ne gerekiyorsa hep beraber yapmamız gerekiyor. Neşe dolu dünya iyisi bir insandı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzde çalışıyordu. Her bir insana yardım yaptığında, destek olduğunda gözlerinin içi gülerdi. Çok değerli bir çalışma arkadaşlarımızı kaybettik.”
Tuncel’in 19 yıldır belediyede görev yaptığı ve bir yıl önce evlendiği belirtildi. (AA)