Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 18°C

BİRAN ÖNCE SANDIK GELSİN!

BİRAN ÖNCE SANDIK GELSİN!
3 Haziran 2022 13:28
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ’da pazar esnafını ziyaret etti.
Öztrak, partisinin il binasında belediye başkanları ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra Köprübaşı mevkisinde kurulan semt pazarını gezen Öztrak, esnafla sohbet etti.
Öztrak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi. Hükümetin ekonomiyi yönetemediğini savunan Öztrak, “Bu millet 25 liraya 26 liraya mazot almaya başlamış. daha dün doğalgaza yüzde 30 zam geldi. elektriğe ise hiç durmadan zam geliyor. 1 yıl içerisinde elektriğe, doğalgaza mazota gelen zam yüzde 150’lere dayanmış. İşte pazar yerini dolaşıyoruz. İnsanlar, pazarcı esnafı şikayetçi. diyorlarki burada yaptığımız satışlarla mazot giderimizi karşılayamıyoruz. Çok açık söyleyeyim, bugğn milletimize bu hakaretleri yapanlar, yarın sandıkta bununn bedelini öderler. evet bugünleri geçirir ama altında kaldığı zamları hiçbir zaman unutmaz. Bu zamların, bu zulmün bu kuyrukların hesabını bu hükümetten sorar. Biran önce sandık gelsin istiyor milletimiz sandık gelsin ki bu ülkeyi yönetemeyenler gitsin, bu ülkeyi yönetecek yeni kadrolar, yeni kurullar gelsin ki milletimiz nefes alsın” diye konuştu.
Öztrak, akaryakıt fiyatlarındaki artışın sürdüğünü pazarcı esnafının da bundan dert yandığını ifade etti.
Ziyaretlerinde Öztrak’a CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ve partililer eşlik etti.