Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

BİZ BİZE GECESİ’NE YAĞMUR ENGEL OLAMADI

BİZ BİZE GECESİ’NE YAĞMUR ENGEL OLAMADI
24 Şubat 2022 12:38
A+
A-

Edirne Belediyesi, 2022 Edirne Yılı, 22.02.2022 Edirneliler Günü’nde “Biz Bize Gecesi” düzenledi. Çorba ikramı ile başlayan geceye yağmur engel olamadı. Edirneliler bu özel gecede doyasıya eğlendi.
Edirne’nin Kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Edirne Belediyesi, Belediye Meclis kararıyla 2022 yılını, “Edirne Yılı” olarak ilan etmişti. 22.02.2022’de Dünya Edirneliler Günü olarak tarihe geçti. Edirne Belediyesi, bu özel gün için “Biz Bize Gecesi” düzenledi. Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen konserler çorba ikramıyla başladı. Sağanak yağışa rağmen Edirneliler, sahne olan yerel sanatçıların konserleriyle doyasıya eğlendi.

Gecede ilk olarak Edirne Belediye Bandosu yer aldı. Üflemeli Çalgılar Konseri, Halk Oyunları Gösterileri, Türk Sanat Müziği Konseri’nin ardından DJ performansları geceye renk kattı. Yerel sanatçılar ise en güzel şarkılarını Dünya Edirneliler günü için söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da bu özel gecede Edirne halkını yalnız bırakmadı. Gürkan, yağmur altında konseri Edirneliler ile birlikte izledi.