Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Büyükşehirden Toplu Taşıma Esnafına Destek

Büyükşehirden Toplu Taşıma Esnafına Destek
29 Nisan 2022 13:52
A+
A-

Geniş hizmet yelpazesi ve sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden önemli projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma esnafına destek olmak için de harekete geçti.
Bu kapsamda başta akaryakıt fiyatlarındaki artışlar ve diğer maliyetler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren toplu taşıma esnafına destek olmak amacıyla Özel Toplu Taşıma Otobüsü sahiplerine 1.800 TL aylık destek ödemesi yapılacak.
BAŞKAN ALBAYRAK: “TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİREN TOPLU TAŞIMA ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak özel toplu taşıma esnafının yanında olduklarını belirten Başkan Albayrak, “Başta akaryakıt fiyatlarındaki artışlar ve diğer maliyetler toplu taşıma esnafımızın zor günler geçirmesine sebep olmaktadır. Bu kapsamda vatandaşlarımıza verilen toplu taşıma hizmetinin aksamaması ve zor durumda olan esnafımızın mağduriyetinin bir nebze de olsa giderilmesi amacıyla TETUS Yönetmeliği kapsamında Elektronik Ücret Toplama Sistemine entegre vaziyette toplu taşıma hizmeti veren Özel Toplu Taşıma Otobüsü sahiplerine, Elektronik Ücret Sistemi kayıtlarından elde edilen veriler doğrultusunda 15 gün ve üzerinde çalışanlara 6 ay süre ile aylık 1.800 TL destek ödemesi yapılacaktır. İlk ödemeler bugün itibariyle esnaflarımızın hesaplarına yatırıldı. Toplu taşıma esnafımıza hayırlı olsun” dedi.