Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Çerkezköy’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çerkezköy’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
27 Temmuz 2022 11:54
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında 117 cadde ve sokağın yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağı sıcak asfalt ile kaplandı. Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’nde startını verdiğimiz sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızın, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde devam edeceğini kaydetti.
Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına Sultan Sokak’tan başlanıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallemizdeki sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Sultan Sokak’tan başladık. Sırasıyla Zeybek Sokak, Bulvar Sokak, Tolga Sokak, Fulya Sokak, Efe Sokak ve Tevfik Fikret Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Bağlık Mahallemizde toplam 19 sokağımızda yaklaşık 27 bin 500 metrekarelik bir yol ağını sıcak asfalt ile kaplayacağız” dedi.
Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde devam ettiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde şu ana kadar Kocatürk Sokak, Dil Sokak, Konyalı Sokak, Hasan Çavuş Sokak ve Şehit Doğan Çabuk Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Asfaltlama çalışmalarımız daha sonra Fevzipaşa Mahallemizde devam etti. Fevzipaşa Mahallemizde İsa Çavuş Sokak, Akman Sokak, Sevecen Sokak, Eren Sokak, Pekcan Sokak ve Yılmaz Sokak’ta asfaltlama çalışmaları tamamlandı” diye konuştu.
Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının yarın itibari ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Sıcak asfalt hamlemiz kapsamında Bağlık Mahallemizde 19 sokağımızı asfaltlayacağız. Bununla birlikte Cumhuriyet Mahallemizde 2 sokağımızı, İstasyon Mahallemizde 16 sokağımızı, Fatih Mahallemizde 5 sokağımızı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde 25 cadde ve sokağımızı, Gazi Osman Paşa Mahallemizde 13 sokağımızı, Fevzipaşa Mahallemizde 14 sokağımızı, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde 4 sokağımızı, Kızılpınar Mahallemizde 5 cadde ve sokağımızı, Veliköy Mahallemizde de 13 cadde ve sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” açıklamalarında bulundu.
Kentimiz genelinde toplamda 117 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” diye konuştu.