Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

Çetin: Kapaklı Kültürel, Sportif Ve Sanatsal Değişimi Yaşıyor

Çetin: Kapaklı Kültürel, Sportif Ve Sanatsal Değişimi Yaşıyor
21 Kasım 2022 11:02
A+
A-

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kent Konseyi’nin düzenlediği kahvaltı programında konuştu. Başkan Çetin, Kapaklı’nın kültürel, sanatsal ve sportif bir değişimi yaşadığını ifade ederek bu gelişim ve değişimde emeği olan herkese teşekkür etti.

Kapaklı Kent Konseyi tarafından Kapaklı Belediyesi Çamlık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy, 2022 yılındaki faaliyetlerinden bahsetti. Aksoy, 2023 yılında da devam edecek çalışmaları anlatarak açılış konuşmasını tamamladı. Aksoy’un ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür etti.

“BİR DEĞİŞİM VE GELİŞİM YAŞANIYOR”

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’nın yoğun göç aldığını kaydetti. Başkan Çetin, “Kapaklı bir Türkiye mozaiği, ağırlıklı olarak Anadolu ve Trakya’nın kırsalından göç alıyoruz. Kapaklı, suç oranı yüksek bir yerdi. Velhasıl tüm bu olumsuzlukları nasıl bertaraf ederiz diye dert edindik. Şehre kent kültürünü kazandırmak ve imaj değişikliği için projeler yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yoğun çalışıyoruz. Artık öğrenciler Kapaklı’da okumak istiyor. Saray’dan Çerkezköy’den buraya gelmek istiyorlar. Bugün bu çalışmaları ileri nasıl götürürüz onun için mücadele etmeliyiz. Bugün burada bir sürü gencimiz var. Onlar bu çalışmaları tamamlayacak kişilerdir. KPSS’den ilk 100’e giren öğretmenler Kapaklıyı tercih ediyor. Kapaklı, kültür, sanat ve sporla hemhal oluyor. Gençlerimizin, çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Kapaklı’da bir farkındalık oluşturuyor, Kent Konseyi de çalışma grupları ile bu farkındalıkları hayata geçiriyor.” dedi.

“HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”

Çetin sözlerini şöyle sonlandırdı, “Amatör ve Profesyonel spor takımlarımız var. Bu takımlarımız Kapaklımızı Türkiye’nin her yerinde temsil ediyor. Kardeşlik ve komşuluk hukukumuzu geliştirmeliyiz. Evlatlarımızı iyi yetiştirip, bu vatana hayırlı birer birey yapmalıyız. Bu anlamda ailelere, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum. Gelişen bir Kapaklı’yı hep beraber inşa edeceğiz. Verdiğiniz destekten dolayı da herkese ayrıca teşekkür ederim.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Başkan Çetin, kahvaltı programı sonrası Kent Konseyi çalışma gruplarındaki katılımcılar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.