Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 24°C

CHP TEKİRDAĞ ADAY ADAYLARI TANITILDI

CHP TEKİRDAĞ ADAY ADAYLARI TANITILDI
29 Mart 2023 10:00
A+
A-

CHP Tekirdağ milletvekili aday adayları düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Tanıtımın ardından aday adayları esnaf ziyareti gerçekleştirerek, seçim çalışmasını başlattı.

CHP Tekirdağ 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları tanıtımı parti il binasında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP’li ilçe başkanları ve İl Başkanı Volkan Nallar ile partililerin katıldığı toplantıda, milletvekili aday adayları sırayla kürsüye gelerek kendini tanıttı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını CHP Tekirdağ İl Başkanı yapan Volkan Nallar yaptı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde CHP’den 34 milletvekili aday adayının başvuruda bulunduğunu kaydeden Nallar, aday adaylarından 14’ünün kadın 20’sinin ise  erkek olduğunu söyledi

Nallar şöyle devam etti: “  Sayın İlçe başkanlarım, Büyükşehir Belediye Başkanım ve İlçe Belediye başkanlarım, kıymetli milletvekili aday adaylarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, parti emekçilerimiz, yazılı ve görsel basınımızın güzide temsilcileri, bugün burada milletvekili aday adaylarımız ile seçim startı vermek için toplanmış bulunmaktayız.

Bu vesile ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve hoş geldiniz diyorum. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde partimize 34 milletvekili aday adayımız başvuruda bulunmuştur. Milletvekili aday adaylarımızdan 14’ü kadın 20’si erkektir. Aday adaylarımızdan sadece 8 tanesi listeye girecek olsa bile, liste dışı kalanlarla adaymış gibi çalışmalarımıza katkı koyacağına inancımız tamdır.

Biz ülkemize adaleti, demokrasiyi ve kaybolan değerlerimizi geri getirmek için, var gücümüzle çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan gönüllere girerek bu seçimi kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Size söz yine baharlar gelecek, çocuklar gülecek, ülkemiz yeniden bir Kemal ile aydınlığa erecek

Geliyoruz geliyoruz geliyoruz… Kazanacağız kazanacağız kazanacağız…

Tanıtım toplantısının ardından İl Başkanı ve milletvekili aday adayları,  Süleymanpaşa ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.