Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

CHP’li Yüceer’den Yoğun Süleymanpaşa Mesaisi

CHP’li Yüceer’den Yoğun Süleymanpaşa Mesaisi
25 Ağustos 2022 13:31
A+
A-

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, seçim bölgesi olan Tekirdağ’da çalışmalarına hızla devam etti. Dr. Yüceer, Süleymanpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, seçim bölgesi olan Tekirdağ’da çalışmalarına hızla devam etti. Süleymanpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Dr. Yüceer, ziyaretlerine Tekirdağ İl Başkanlığı ve Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ile başladı. CHP’li Yüceer daha sonra Tekirdağ Şafak Gazetesi’ni, Şakar Makina’yı, Çalışkan Orman Ürünleri’ni, Hürriyet Taksi Durağı’nı, Uzman Diyetisyen ve Fizyoterapist Mustafa Atabey Uzsoy’u, Hürriyet Mahallesi ve Değirmenaltı Mahallesi esnafını, Tekirdağ Kars Iğdır Ardahan Ağrı Ve Çevre İller Yardımlaşma Kültür Ve Dayanışma Derneği’ni ve Van Gölü Çevre İller Dayanışma Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dr. Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz’ün yanı sıra partililer eşlik etti.
CHP’Lİ YÜCEER, YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI
Tekirdağ’ı adım adım gezmeye devam eden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa’daki ziyaretlerine Tekirdağ İl Başkanlığını ve Süleymanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. Burada Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz ve il, ilçe yönetimleriyle birlikte Tekirdağ’ın ve Türkiye’nin gündemini değerlendiren Dr. Yüceer, CHP’nin yeni üyeleri Vasfiye Meriç ve Hüseyin Baki Çebi’ye parti rozetlerini taktı.
Daha sonra Tekirdağ Şafak Gazetesini ziyaret eden Dr. Yüceer, gazetenin Yazı İşleri Müdürü Rıza Erenler, Gazeteciler Ertan Gence, Adil İbiş ve Yonca Çalışkan ile Tekirdağ’ın, Türkiye’nin gündemini değerlendirdi.
“SANAYİCİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”
Dr. Yüceer, Süleymanpaşa’da Şakar Makina’yı ziyaret etti. Firma sahibi Haluk Şakar’la sanayicilerin sorunları üzerine konuşan Dr. Yüceer, “Ülke ekonomisine, istihdamına ve refahına katkı sunan sanayicimizin her zaman yanında olacağız” dedi. Yüceer daha sonra Çalışkan Orman Ürünleri sahibi Bekir Çalışkan’ı ziyaret etti.
Süleymanpaşa’da Hürriyet Taksi Durağı’nı ziyaret eden Dr. Yüceer, “Evine ekmek götürmek için gece gündüz direksiyon sallayan taksici esnafımıza bol ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. Dr. Yüceer, Uzman Diyetisyen ve Fizyoterapist Mustafa Atabey Uzsoy’a ise Süleymanpaşa’da açmış olduğu danışma merkezi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“HALKIMIZIN TEK BİR GÜNDEMİ VAR: EKONOMİ”
Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi ve Değirmenaltı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Dr. Yüceer, “Esnafımız mutsuz. Artan elektrik faturalarından, kiralardan bunalmış durumda. Halkımızın ise tek bir gündemi var: ekonomi. Yurttaşlarımız geçim derdi, işsizlik, gelecek kaygısıyla bunalmış durumda. Ülkemizi el birliğiyle güzel günlere kavuşturacağız. Esnafımızın da halkımızın da sorunlarını biliyoruz. Az kaldı, esnafımıza da halkımıza rahat bir nefes aldıracağız” dedi.
HEMŞERİ DERNEKLERİNE ZİYARET
Süleymanpaşa’da Tekirdağ Kars Iğdır Ardahan Ağrı Ve Çevre İller Yardımlaşma Kültür Ve Dayanışma Derneği’ni ve Van Gölü Çevre İller Dayanışma Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Dr. Yüceer, sorun ve talepleri dinledi. Dr. Yüceer, dernek başkanlarına ve üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
TAZİYE ZİYARETİ
Dr. Yüceer, tüm bu ziyaretlerin yanında Süleymanpaşa’da geçtiğimiz günlerde genç yaşta trafik kazası sonucu yaşamını kaybeden Serdal Aslandaş’ın eşi Melahat Aslandaş ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Dr. Yüceer, “Merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum” dedi.