Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Çınarlı Caddesi ışıl ışıl

Çınarlı Caddesi ışıl ışıl
12 Temmuz 2022 10:35
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol hamlesini sürdürürken, yıllarca bakımsız ve ilgisiz bırakılmış caddelerden birini daha yepyeni görünümüyle ilçeye kazandırıyor. Çınarlı Caddesi, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının ardından yol aydınlatmalarının da tamamlanmasıyla bambaşka bir çehreye büründü.
CADDE BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Çınarlı Mahallesi’ni şehir merkezine bağlayan ana güzergâh olan Çınarlı Caddesi’nde yaklaşık bir haftadır süren yol çalışmaları kapsamında, caddenin tamamında zemin kaldırma, zemin düzeltme, asfalt serimi, kaldırım onarım ve yenileme, park yeri ve trafik işaretlemeleri, dubalama, yol ve yaya geçidi çizgilerinin çizilmesi işleri tamamlandı. Son olarak cadde ışıklandırmaları da yerlerine yerleştirilerek Çınarlı Caddesi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturuldu.
YÜKSEL: “ÇINARLI MAHALLEMİZDE YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR”
Çalışmaları başından itibaren günbegün yerinde takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı açıklamada, “Çınarlı Mahallemizin Çınarlı Caddesi üzerinde sürdürdüğümüz, son aşamaya gelen yol yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız kapsamında, güzergâh boyunca yaptığımız aydınlatma çalışmalarını inceledik. Baştan aşağı asfaltladığımız, yaya kaldırımlarının onarım ve yenilemelerini yaparak, yol çizgileri, yaya geçidi, park yeri trafik işaretlemeleri ve dubalama çalışmaları ile ışıl ışıl bir görünüm kazandırdığımız caddemizin değişen çehresini mahalle sakinlerimizle birlikte değerlendirerek, son düzenlemelerin devam ettiği bölgede yapacağımız diğer çalışmaları yerinde planladık. Çınarlı Mahallemizdeki yol çalışmalarımız devam ederken, yeni yatırımları da mahallemize kazandırıyoruz. Kadın Yaşam Merkezi projemiz hızla yükseliyor. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun,” ifadelerine yer verdi.