Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Çınarlı Caddesi sil baştan yenileniyor

Çınarlı Caddesi sil baştan yenileniyor
24 Haziran 2022 11:30
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, yol çalışmaları kapsamında şehir merkezinin en yoğun kullanılan caddelerinden biri olan Çınarlı Mahallesi Çınarlı Caddesi’ni tamamen yenilemeye başladı.

Çınarlı Mahallesi’ni çarşıya bağlayan en işlek cadde olan Çınarlı Caddesi’nde zemin kaldırma ve düzenleme çalışmaları son aşamaya gelirken, bu çalışmaların ardından asfalt serimi ve yol işaretlemeleri ve kaldırım düzenlemeleri gerçekleştirilecek.

Uzun yıllardır bozuk zemin dolayısıyla araçların zorluk çektiği Çınarlı Caddesi, sil baştan yenilenerek Süleymanpaşalıların önemli yol sorunlarından biri daha ortadan kaldırılmış olacak.

YÜKSEL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çınarlı Caddesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili yerinde incelemede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların istifadesine sunulacağını ifade etti. Yüksel, “Köprübaşı’ndan Çınarlı mahallemize çıkan ana güzergâh olan Çınarlı Caddemizde başladığımız yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Güzergâhta yapacağımız çalışmaların detaylarını yerinde planlayarak, mahalle sakinlerimiz ve esnafımızla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Allah’ın izniyle hızlıca toparlayıp, diğer bölgelerimizdeki yenileme çalışmalarına devam edeceğiz. Değişen, gelişen ve yükselen bir Süleymanpaşa için, gece gündüz demeden durmadan, yorulmadan, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz,” açıklamasında bulundu.