Dolar 32,2493
Euro 34,8036
Altın 2.400,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

DEVA Partisi İlçe Başkanı Varan yemek organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi

DEVA Partisi İlçe Başkanı Varan yemek organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi
10 Mart 2023 11:00 | Son Güncellenme: 10 Mart 2023 11:22
A+
A-

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan kendini tanıtmak amacıyla  basın mensuplarıyla yemek organizasyonunda bir araya geldi. DEVA Partisi’nin 3’üncü yıl dönümünde gerçekleştirilen organizasyonda bir konuşma gerçekleştiren Varan, emlak ve inşaat sektöründe hizmet verdiğini, 2020 yılında DEVA Partisi’ne katıldığını söyledi.

Varan konuşmasında şunları söyledi:  “Değerli yol arkadaşlarım , Kıymetli basın mensupları, sosyal medya hesaplarından bizleri izleyen kıymetli Tekirdağ’lı hemşerilerimiz, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum, basın toplantımıza hoş geldiniz diyorum.  Toplantımıza başlamadan önce ülkemizde 6 Şubatta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

‘1 YIL TEŞKİLAT İŞLERİ BAŞKANLIĞI VAZİFESİNİ YÜRÜTTÜM’

Sözlerime kendimi tanıtarak başlamak istiyorum.  Bir asrı geçkin bir süre önce Balkanlardan Tekirdağ’a göç eden bir ailenin evladıyım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım.  Tekirdağ ve Karadağ’ da Emlak ve inşaat  sektöründe ortaklarım ile birlikte hizmet vermekteyim .

28 Haziran 2020 tarihinde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin devapartisi.org veri tabanına ilk başvurumu yaptım. Kurucu ilçe Başkanımız Rahmetli Şerife Türüdü hanımefendi yönetiminde 1 yıl Kurumsal iletişim Başkanlığı görevini yürüttüm.  Daha sonra Gül Kantarcıoğlu başkanımızın döneminde 1 yıl Teşkilat işleri Başkanlığı vazifesini yürüttüm.

06 Aralık 2022 tarihinde Süleymanpaşa İlçe başkanımız ticari işleri sebebi ile istifası sonucu ilçe Başkan vekilliği görevini sürdürdüm.

‘31 OCAK’TA YAPILAN ATAMA İLE İLÇE BAŞKANI OLDUM’

31 Ocak 2023 tarihinde Genel Merkez üzerinden yapılan atama ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  Bu basın toplantısını atamamın gerçekleştiği hafta yapacaktık. Fakat ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı bunu ertelemek durumunda kaldık. Bu süreçte Yeni yönetimiz ile birlikte her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi deprem yaralarını sarmak için kendi imkanlarımız ile yardım çalışmalarında bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz.  Hepinizi tekrar selamlıyor hoş geldiniz  diyorum.”


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.