Dolar 32,2400
Euro 34,6634
Altın 2.399,65
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

DİVANEV Mobilya Mağazaları Büyümeye Devam Ediyor! Divanev yeni mağazasını Tekirdağ’da açtı

DİVANEV Mobilya Mağazaları Büyümeye Devam Ediyor! Divanev yeni mağazasını Tekirdağ’da açtı
9 Kasım 2022 10:10
A+
A-

Mobilya sektörünün lider firmalarından Yataş Grup’un markası Divanev, mağazalarına bir yenisini daha ekledi ve Tekirdağ Süleymanpaşa ‘da 1.520 m2 alana sahip yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Bey Organizasyon tarafından organize edilen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Erke Home Mobilya sahipleri Erkesim ailesi ve çalışanları ile Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın ve Divanev Yönetimi başta olmak üzere birçok davetli katıldı. Törene bölge halkının ve sektörün ilgisi yoğundu.

‘HER ZEVKE BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNLER SUNUYORUZ’

Divanev mağaza sahibi Hasan Erkesim, “Divanev mağazalarında, her zevke uygun ürün çeşitliliği ile tasarım ve fonksiyonelliğin, modern ve klasiğin dengesinde özgün, yenilikçi tasarımlarla ev dekorasyonu alanında ihtiyaca uygun çözümlere ulaşmak mümkün. Üstelik Divanev mağazaları, tasarımdan üretime; mağaza konseptinden satış sonrası desteğe kadar bütün aşamalarda Yataş Grup kalitesini ve tasarım gücünü yansıtıyor. Mağazamızda, mobilya ve uyku grubunu bir arada sunduğumuz farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve ulaşılabilir tasarımı, her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliği ile sunuyoruz.” dedi.

80’İNCİ SATIŞ NOKTASI TEKİRDAĞ

Yatas Grup CEO’su Nuri Öztaşkın “Hedefimiz yeni Divanev mağazalarımızla birlikte daha geniş kitlelere ulaşarak Divanev’i hem yurt içinde hem de global pazarlarda gücünü artırmak. Bu kapsamdaki çalışmalarımızla bugün sizinle Divanev’in 80. satış noktası olan Tekirdağ mağazamızın açılışı için bir araya geldik” dedi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, “Erkesim ailesine bu değerli yatırımları için şehrim ve kurumum adına teşekkür ederim. Süleymanpaşa her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Dolayısı ile ihtiyaçlarımız da artıyor. 3 yıldan bu yana bir koronavirüs dönemi geçirdik. Bu dönemde de evdeki yaşamın ne kadar önemli olduğunu, ev eşyalarının insan hayatına insan konforuna vermiş olduğu rahatlığı; keyfi bize hissettirmiş oldu. Divanev markasına Süleymanpaşa’da ev sahipliği yapmak bizleri mutlu etti. Önemli bir mağaza olduğunu, konseptin farklı olduğunu düşünüyorum. İşletmenin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “Süleymanpaşa’da böyle bir iş yerinin açılmasından dolayı mutluyuz. Şehrimizin artan nüfusu ile ihtiyaçları da artıyor. Mobilyalar da bunlardan bir tanesi. Bu ihtiyacın karşılanması için kaliteli ürünleri ile bugün hizmete açılan mağaza Tekirdağ’a hayırlı olsun. Allah bol kazanç nasip etsin” dedi.

Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesi ile hizmete açılan mağazayı gezen davetliler, teşhirde yer alan ürünleri tek tek inceleyerek mobilya tasarımları hakkında görevlilerden bilgi aldılar.

İyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı olduğu fikrinden yola çıkan Divanev, mobilya grubunun yanı sıra, yatak, baza başlık gibi uyku dünyası ürünlerini, beyaz ve renkli tekstil ürünlerini, halı ve aydınlatma gibi ev aksesuarlarını aynı çatı altında sunarak, sektörde fark yaratan, bütünsel bir mağaza konsepti ile tüketiciye farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bu konseptle 1.520 m2 alan üzerine kurulu olan Tekirdağ Divanev, Erke Home Mobilya’nın Yataş Grup ile işbirliği kapsamında Divanev’in Türkiye’deki 80. satış noktası olarak faaliyete geçmiştir.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.