Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“Doğru ve tarafsız bilginin kamuoyuna ulaşmasında gazetecilerimizin payı büyüktür”

“Doğru ve tarafsız bilginin kamuoyuna ulaşmasında gazetecilerimizin payı büyüktür”
10 Ocak 2022 14:06
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.
Bilgi çağında yaşadığımızı ve gelişen dünyanın gerisinde kalmamanın yolunun doğru bilgiye en hızlı şekilde ulaşmak olduğunu vurgulayan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Özellikle bilgi akışının çok hızlı olduğu günümüzde önemli olan gerekli bilgiye çok çabuk ulaşmanın yanında bu bilginin doğruluğudur. Doğru ve tarafsız bilginin en hızlı şekilde kamuoyuna ulaşmasında gazetecilerimizin büyük payı vardır ve onların önemini göz ardı etmek mümkün değildir. Özellikle vatandaşlar ile kurumlar arasındaki köprünün kurulup sağlıklı işlemesini sağlayan, hizmet birimlerinin, halk tarafından talep edilen hizmetleri sunmasında itici güç olan, yapılan çalışmaların her aşamasını takip ederek, gerçek ve geniş bir kabulün oluşmasına yardımcı olan basın mensuplarının işlevinin önemi tartışılmazdır. Bu vesile ile ilimizde ve ülkemizde faaliyet gösteren, yerel ve ulusal basın temsilcilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.