Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 18°C

Edirne Valisi Kırbıyık muhtarlarla bir araya geldi

Edirne Valisi Kırbıyık muhtarlarla bir araya geldi
20 Ekim 2022 12:22
A+
A-

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Edirne Valisi Kırbıyık, Edirne Polis Bahçesi’nde gerçekleştirilen programda, muhtarların vatandaşlar ve devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.
Muhtarların önemli görevler icra ettiğini belirten Edirne Valisi Kırbıyık, son dönemlerde yaşanan olayların muhtarlığın önemini bir kez ortaya koyduğunu ifade etti.
Muhtarların Kovid-19 salgın süreci başta olmak üzere doğal afetlerde gece, gündüz demeden fedakarca görev yaptığını anlatan Kırbıyık, şunları kaydetti:
“Sel felaketlerinde, deprem afetlerinde muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, taleplerini en hızlı şekilde karşılayan, o yaralarını en hızlı şekilde sarmalayan kurumlar olmuşlardır. Bu noktada da her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizde bu birlikteliği, beraberliği sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız.
Gerek valiliğimiz olsun, gerek valiliğimize bağlı kamu kurum ve kuruluşları olsun, yine belediyelerimiz olsun, bir şehrin geleceği, şehrin gelecek vizyonuna taşınması için en iyisini ve doğrusunu yapabilmek için her zaman bir arada olacağız.”
Programa vali yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı. (AA)