Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Edirnespor’da teknik direktörlüğe Arda Denizeri getirildi

Edirnespor’da teknik direktörlüğe Arda Denizeri getirildi
14 Aralık 2021 11:46
A+
A-

TFF 3. Lig ekiplerinden Edirnespor’da teknik direktörlüğe kulübün eski futbolcularından Arda Denizeri getirildi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında Cavit Erçevik’in istifasının ardından teknik direktörlüğe kulübün simge isimlerinden Denizeri’nin getirilmesi kararı alındığını söyledi. Kulübün imkanları dahilinde TFF 3. Lig’de mücadele ettiğini ifade eden Gürkan, Denizeri’ye görevinde başarı diledi.
Taraftarlara takıma destek çağırısında bulunan Gürkan, “Edirnespor çok uzun yıllar ardından tekrar kendi öz evladına kavuştu. Edirnespor’un efsane ismi Arda Denizer’iyle karşılıklı mutabakata yapılarak çalışmaya karar verildi. Ben de bu mutlu olayda yer almak istedim. Arda hocama ‘evine hoş geldin’ demek istiyorum. Hep buradaydı ama resmi anlamda Edirnespor’dan ayrıydı.” ifadelerini kullandı.
Gürkan, Edirnespor ve kentteki diğer kulüplerin kullanımı için Edirne Belediyesi Tuncaspor Tesisleri’nin yanına yeni bir sosyal tesis inşa edileceğini de dile getirdi.
Edirnespor Başkanı Savaş Üner ise Gürkan’a kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Kulübü en iyi yerlerde getirmek için çalıştıklarını aktaran Üner, “Geçmişte futbolculuk döneminde Edirnespor ve Beşiktaş’ta büyük başarılara imza atan Arda Denizeri hocamız Edirnepsorumuza hayırlı olsun.” dedi.
Teknik direktör Denizeri de takımın başarılı olması için ekip arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını dile getirdi.
Gürkan, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Gürkan, bir gazetecinin Edirne Belediyesi’nin “halk ekmek” yatırımı yapıp yapmayacağı şekildeki sorusunu, “Şu anda belediye olarak bizim yeni bir alana girmemiz söz konusu değil. Çünkü bir yatırım yapabilecek durumumuz yok. Onu göze alamam şu anda.” diye yanıtladı.
Kentteki altyapı çalışmalarının devam ettiğini anlatan Gürkan, çalışmaların yüzde 50’sine yakınının tamamlandığını ifade etti. Gürkan, bazı basın yayın organlarında altyapı çalışmaları ve Sayıştay raporlarıyla ilgili çıkan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığını da ileri sürdü. Gürkan, Bulgaristan vatandaşlarının alışveriş yoğunluğuyla ilgili soruyu ise “Esnaf mutlaka fiyat tarifelerini koymalı. Biz buraları denetliyoruz. Yem içme sektörü mutlaka binaların girişinde, masalarda mutlak suretle tarifeler olsun. Turisti getirmek zordur, tutmak iki kat zordur.” şeklinde cevapladı.
Gürkan, 22-31 Aralık tarihlerinde Saraçlar Caddesi’nde yılbaşına yönelik hediyelik eşya festivali düzenleneceğini belirtti. (AA)