Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sonuçlar açıklandı

“En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sonuçlar açıklandı
1 Haziran 2022 13:07
A+
A-

Keşan Belediyesi’nin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sonuçlar açıklandı.
Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle “Keşan Çiçek Açıyor” sloganıyla gerçekleştirdiği yarışmada, derece alan ilk 3 bahçe ve balkonun sahipleri şöyle: 1- Gürsel Debreli, 2. Ayşe Uz, 3. Hamide İnce.
Keşan Belediyesi yetkilileri, çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenlemesine yönelik ilgisini teşvik etmek, iklim değişikliğine karşı dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Yarışmada 1.’ye berjer takımı ve 3’lü kahve sehpası, 2.’ye Türk Kahvesi makinesi, 3.’ye kahvaltı takımı, ilk 3 dahil 10 kişiye de belediye ileri dönüşüm atölyesinden çeşitli mansiyon hediyeleri verileceğini açıkladı.
Yarışmada Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Pelin Sençper Biçer ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik’ten oluşan jüri, balkon ve bahçeler; mekanın genel tasarımı, mekanın estetik görünüşü ve bakımlılığı, mekanın işlevselliği, bitki kompozisyonu, kullanılan yapı ve dekorasyon elemanlarının uygunluğu, geri dönüşebilen ya da tekrar kullanım olarak değerlendirilen materyallerin birbiriyle uyumlu kullanımı açısından değerlendirdi.
Yarışmaya personellerinin çabalarıyla hazırlanan bahçe ile katılan Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de ayrıca teşekkür edildi.
Yarışmanın ödülleri, yarışmaya katıldıkları fotoğraflardaki bahçelerinde Çevre haftası etkinlikleri kapsamında takdim edilecek.