Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“Engelleri Aşmak İçin Bir KAPAK Yeter” Kampanyası TREDAŞ ile TOFD arasında İşbirliği

“Engelleri Aşmak İçin Bir KAPAK Yeter” Kampanyası TREDAŞ ile TOFD arasında İşbirliği
5 Ocak 2023 11:38
A+
A-

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Trakya Bölgesi’nde 20 bin kilometrekarelik alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye kaliteli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamanın yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve çevreye katkı sunmaya odaklanıyor. TREDAŞ bu kapsamda “Engelleri Aşmak İçin Bir KAPAK Yeter” kampanyasını başlatarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) iş birliği yaptı.
Bir plastik kapak ile ortopedik engelli birinin kendi başına hareket etmesini, özgürce istediği yere gidebilmesini, alışveriş yapabilmesini, gezmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilirsiniz.
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yapılan iş birliği sonucu yürütülen bu kampanyada toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı; akülü ve manuel tekerlekli sandalyeye kavuşmayı bekleyen binlerce kişiyi hayatla buluşturmaktadır.
Plastik kapakların geri dönüştürülmesi için Genel Müdürlük ve bağlı işletmelerde yer alan ve üzerinde TOFD logosu bulunan kutularda kapaklar toplanıyor.
Sadece mavi kapaklar değil her renk ve boyuttaki plastik kapaklar kampanyaya dahil edilebiliyor. Bu sayede içilen su şişesi kapaklarının yanı sıra damacana, yağ şişesi veya meşrubat kapağını atmayarak engelli vatandaşların özgür kılınmasına yardımcı olunuyor.