Dolar 32,3470
Euro 35,0988
Altın 2.307,90
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

 Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi Hizmete Başladı

 Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi Hizmete Başladı
8 Aralık 2022 11:29
A+
A-

Başladığı projeleri çok hızlı bir biçimde tamamlamasıyla tanınan Trakya’nın Tek  Kadın Belediye Başkanı Özlem Becan bir yeni projeyi daha Uzunköprü halkının hizmetine sundu. Atatürk Mahallesi’nde faaliyete geçen Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi kapılarını özel gereksinime ihtiyaç duyan tüm bireylere ve kadınlara açtı. Alanında uzman kadronun istihdam edildiği bu tesis ile Uzunköprü Belediyesi özel gereksinime ihtiyaç duyan çocukların eğitim faaliyetlerine katkı sunmaya başlıyor.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi’nin açılış töreni’nde yaptığı konuşmada “Çocuklarının hemen alt katta en üstün kalitede ve güvenli bir ortamda eğitim aldığını bilen kadınlarımız burada gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek, üretebilecek ve hepsinden önemlisi özgürleşebilecek. Biz de sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışımızla, Halk’ın belediyesi olarak evlatlarımızın ve ülkemizin aydınlık yarınları için azim ile çalışmaya devam ediyoruz. Her projemizi tamamladığımızda, bir yeni hizmeti daha halkımıza sunduğumuzda ortaya çıkan memnuniyet ile her seferinde doğru ve faydalı bir iş yaptığımızı yeniden görüyoruz. Şundan çok eminim: bugün açılış törenini gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyetevi’mizde evlatlarımızın ve Uzunköprü’nün güçlü kadınlarının gözlerindeki mutluluğu ve umudu hep birlikte göreceğiz ve birbirimize bakıp çok iyi, çok güzel bir iş yaptık diyeceğiz.Bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Her birinizi çok ama çok seviyorum” dedi.

 

 

 

6 Aralık 2022 Salı Günü Uzunköprü Belediyesi Birçok Etkinlik Düzenledi

Engelsiz Yaşamevi ve Kadın Faaliyet Evi’nin açılış töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi Duaye Alanı’nda Dünya Kadın Hakları Günü ve Dünya Türk Kahvesi Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Dünya Türk Kahvesi Günü’ne özel birçok değerli antika eserleri barındıran sergi Uzunköprü halkı ile buluşturuldu. Gerçekleştirilen etkinliğin arından yaptığı sosyal medya paylaşımında Başkan Becan; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için bir araya geldik ve Dünya Türk Kahvesi Günü sebebiyle, kahvelerimizi yudumlayarak birçok değerli antika eseri barındıran Türk Kahvesi Koleksiyonu’nu inceledik” dedi.