Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Ergene Belediyesi Gölet Kafe Açıldı

Ergene Belediyesi Gölet Kafe Açıldı
31 Ağustos 2021 12:18
A+
A-

Ergene Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı sayısız eserden biri olan Velimeşe Gölet Kafe’nin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de tarihi hizmetlere imza attıklarını kaydederek 7 yıla çok şey sığdırdık” dedi.

“Herkesin Bir Hocası Vardır, Ünal Başkanım Bize Önderlik Etti”
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda bando ekibinin çaldığı şarkılar ve marşlar açılışa katılanları coşturdu. Ergene Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterilerini sunduğu açılışta konuşan ve Atatürk’ün gösterdiği yolda durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her zaman söylerim, herkesin bir çağı herkesin bir hocası vardır. Ünal başkanım da geçmiş dönemlerde bize önderlik etti, ondan çok şey öğrendik. Biz de onun bize öğrettiklerinin doğrultusunda onu geçmek için çalışıyoruz” dedi.
“Bir İlçede Ne Olması Gerekiyorsa Hepsini İnşa Ettik”
Hizmetlerimiz sadece Velimeşe Mahallesi ile sınırlı kalmıyor diyen Başkan Yüksel, “Ergene’de bugüne kadar büyükşehir belediyemiz 95 kilometre içme suyu 120 kilometre kanal yaptı. Akabinde biz de ilçe belediyesi olarak tarihi projelere imza attık. 200 kilometre yol inşa ettik, inşa etmeye de devam ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi 7 yıla çok şey sığdırdık. 4 tane düğün salonu, kapalı spor salonu, spor tesisleri, sahamız 80 tane park, atık getirme merkezi, bir ilçede ne olması gerekiyorsa hepsini inşa ettik. Projesi bir noktada beklemeye alınan Atatürk Evi projemizi tarihi projemizi başlattık, ihalesini yaptık. Sadece Atatürk Evi mi değil, yanında otantik dükkanları olacak, kültür müzesi olacak. Proje ile ilgili olarak arkadaşlarımız çalışıyorlar, çok yakında onun da ihalesini çıkaracağız, farklı bir proje olacak” diye konuştu.
“Marmaracık Mahallesi’ne Velimeşe Göletinin Üç Misli Büyüklükte Proje Yapılıyor” Başkan Yüksel ayrıca, “İlçemizin merkezi Marmaracık Mahallemizde Velimeşe Göleti’nin iki misli, üç misli gölet projemiz devam ediyor. Şu anda iç dizaynı tamamlandı dış peyzajını yapıyoruz. Allah kısmet ederse Marmaracık Mahallemizde güzel bir tesisi inşallah hep beraber açacağız” şeklinde konuştu.
“Gençlerimize Her Zaman Önem Verdik”
Gençlerimize her zaman önem verdik vermeye de devam ediyoruz diyen Başkan Yüksel, “Vakıflar Mahallemizde güzel, nizami bir stadyum, futbol sahası inşa ediyoruz. Allah kısmet ederse bu da bu sene bitirilecek ve gençlerimizin hizmetine sunulacak.
Yine Ulaş mahallemizde Ömer Şakar ismini verdiğimiz, eski belediye başkanımızın da emeklerinin olduğu Ulaş mahallemizdeki parkımızı da hep beraber açacağız. Yine Ulaş mahallemizde biliyorsunuz güzel bir projemiz var inşallah onu da hayata geçireceğiz. Ulaş Çamlığımızı dizayn ederek gençlerimizin, halkımızın hizmetine sunacağız. Ben her zaman şunu söylüyorum 7 yıla çok şey sığdırdık, tarihi hizmetlerde bulunduk. Bir büyükşehirde ne varsa Ergene’de de o var. Tabi eksiklerimiz vardır, kusurlarımız vardır ama biz bunları bir bir tamamlamaya devam ediyoruz” dedi. Ergene Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte de önder olmaya devam ettiğinin altını çizen Başkan Yüksel,
“Ergene Velimeşespor bugün 2. Lig’de Ergene ilçemizi onurla, gururla temsil ediyor. Yine amatör spor kulüplerimizi elimizden geldiği kadar destek olmaya devam ediyoruz. Tüm katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyor, bayramlarını bir kez daha kutluyorum. Bu memleketi bize armağan eden gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi saygıyla rahmetle anıyorum, 30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.