Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Ergene Belediyesi Zabıta Ekipleri Marketleri Denetledi

Ergene Belediyesi Zabıta Ekipleri Marketleri Denetledi
13 Aralık 2022 12:46
A+
A-

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ergene’de ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor.
Ergene halkının huzur, refah ve güveni için mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli mahallelerinde yer alan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketleri denetlemeye devam ediyor.
Son dönemde sıkça şikayet konusu haline gelen fahiş fiyatlar konusunda vatandaşların taleplerini dinleyen Ergene Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan zincir marketlerin şubelerine giderek denetim ve inceleme yaptı. Ürünlerin gramajı, fiyatı, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluğu konusunda denetim yapan Zabıta ekipleri hijyen konusunda da uyarılarda bulundu.
Yapılan tüm çalışmaların Ergene halkının huzuru ve mutluluğu için olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Son zamanlarda artan şikayetlerle birlikte denetimlerini periyodik aralıklarla sürdüren zabıta ekiplerimiz bu denetimlerini sıklaştırdı. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde iş yerinin genel temizliği, hijyen kuralları tedbirleri ile başta gıda ürünleri olmak üzere ürünlerin fiyat etiketleri, son kullanma tarihleri, ürünlerin raf fiyatları ile kasa fiyatları da kontrol ediyor. Tutarsızlık tespit edilmesi durumunda gereken yaptırımlar uygulanıyor” dedi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Zabıta müdürlüğü ekiplerinin vatandaşlardan gelen şikayet ve talepleri dikkate alarak çalışmalarına aralıksız biçimde devam edeceğini de sözlerine ekledi.