Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ergene Belediyesinin Yeni Futbol Stadyumunda İlk Resmi Maçlar Oynandı

Ergene Belediyesinin Yeni Futbol  Stadyumunda İlk Resmi Maçlar Oynandı
27 Eylül 2022 12:14
A+
A-

Ergene Belediyesi Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumunda geçtiğimiz hafta sonu ilk resmi maçlar oynandı.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Ergene Belediyesinin yeni projelerinden biri olan ve Mayıs ayında açılışını gerçekleştirdiği Ergene Belediyesi Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumunda ilk resmi maçlar geçtiğimiz hafta sonu oynanandı.
Tekirdağ 1. Amatör Lig müsabakalarına ev sahipliği yapan futbol stadyumunda ilk maç Vakıflar Güven Spor ile Çorlu Spor arasında oynandı. Saat 14.00’da başlayan müsabakanın ardından saat 16.00’da Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ve Sağlık Spor arasında da futbol müsabakası oynandı. Vakıflar Güven Spor ve Çorlu Spor arasında oynanan ilk müsabakada seronemiye Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Mülayim Bedir, Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı ve Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkilileri de yer aldı.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene İlçemize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumunda, ilk resmi maçlarımız Vakıflar Güven Spor ve Çorlu Spor arasında oynandı. Bu müsabakanın ardından da Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ve Sağlık Sor futbol takımları arasında futbol müsabakası oynandı. Nice maçlara, sevinçlere ve hüzünlere ev sahipliği yapacak Ergene Belediyesi Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadının Ergenemize bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, bu güzel futbol sahasında ter dökecek olan tüm futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Ergene Belediyesi Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumunu hizmete kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i takdir ettiklerini ve bu güze projeden dolayı kendisini tebrik ettiklerini belirten futbol takımı yöneticileri, “Bir stadyumunda olması gereken her şey bu stadyumda var. Gerçekten tesis dört dörtlük bir tesis olmuş, başta bu güzel projeyi hayata kazandıran Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.